• Hem
  • 5
  • Inreda Pick Up med Lastsläde

Inreda Pick Up med Lastsläde

Här kommer inspiration och tips på hur du kan inreda pick up med lastsläde på bästa sätt. Självklart ska du anpassa din inredning till dina behov men vi hoppas att du kan få idéer och lösningar som skulle vara smarta för dig.

Vi har under de sensate 10 åren samlat på oss erfarenhet om pickupper och hur de ofta önskas inredas. Hur som helst finns det nog inte en pick up som är den andra lik. För pickupen märker vi att det ännu mer krävs skräddarsydda förslag och finns personliga önskemål än för vanliga skåpbilar. BOB System är flexibelt och med en av våra Bobbare kan man få till riktigt smarta och kreativa lösningar!

I det här inlägget kan du läsa om hur du kan inreda din pick up med lastsläde.

Läs mer om pickup i följande inlägg:

Inred Pickup med Lastsläde

Det här är vår absoluta favorit till pickupper. En utdragbar golvskiva på en lastsläde som gör att du lätt kan lasta i bilen men framförallt komma åt grejer allra längst in utan att behöva krypa in i bilen!

Vi har lastslädar i olika mått. Klicka vidare till vår hemsida för att se vilken lastsläde som passar dig bäst: Klicka här.

Den lastsläde som är populärast för Pick up är storleken 1000×1350 mm. Du kan sedan välja mellan golvskiva i aluminium eller trä. Båda golvskivorna kommer med sarg. Lastsläden är testad att klara hela 400 kg.

 

Här visas vår riktigt ”Pick-up-klassiker”. Lastsläde med golvskiva i aluminium. Perfekt för att komma åt all last i bilen. Golvskivan kan även fås i trä.

 

 

 

 

 

 

 

Dubbelgolv med Lastsläde 1000×1350 med golvskiva i trä. Denna golvskiva är anpassad till bilen och ingen vara vi har på lager. Önskar du ha en specialanpassad golvskiva till din pick up. Kontakta oss.

Golvskivan för dubbelgolvet är betsad med en gummiyta. Golvskivans mått måste special anpassas för bilen. Något som våra Bobbare gärna hjälper dig med!

För ett sådant här bygge rekommenderar vi att du tar hjälp utav en Bobbare. De har stor erfarenhet av våra produkter. Dessutom vill vi att du ska tänka på din säkerhet och ha systemet ordentligt installerat.

 

 

I den här pickuppen ser du ett dubbelgolv kombinerat med lastsläde. Lastsläden dras ut ur dubbelgolvet. Ett alternativ istället för att ha 2 lådor i dubbelgolvet. På lastsläden är en specialbyggd låda i trä. Denna låda är byggd utav en av våra Bobbare. Längst ut på lådan står ett skruvstycke på vridplatta.

Våra Bobbare står redo att hjälpa dig med ”special-byggen” likt detta! Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en Bobbare nära dig!

 

 

 

 

KÖP Lastsläde + Golvskiva HÄR

Få inspiration till pickupper med lastsläde HÄR

 

Följande pickupper har vi  mycket god erfarenhet av och har inrett med både bilinredning och lastsläde.

Renault Alaksan

Ford Ranger

Mercedes X-Klass

Nissan Navara

Volkswagen Amarok

Mitsubishi L200

Toyota Hilux

Isuzu D-Max

Dodge Ram