Belysning till Pickup

Här kommer inspiration och tips på hur du kan göra med extra belysning till din Pickup. Självklart ska du anpassa din inredning till dina behov men vi hoppas att du kan få idéer och lösningar som skulle vara smarta för dig.

Vi har under de sensate 10 åren samlat på oss erfarenhet om pickupper och hur de ofta önskas inredas. Hur som helst finns det nog inte en pick up som är den andra lik. För pickupen märker vi att det ännu mer krävs skräddarsydda förslag och finns personliga önskemål än för vanliga skåpbilar. BOB System är flexibelt och med en av våra Bobbare kan man få till riktigt smarta och kreativa lösningar!

I det här inlägget kan du läsa om belysning till pickup

Läs mer om pickup i följande inlägg:

Belysning för pickup

Idag finns det en hel sjö av extra belysning för servicefordon. Belysning är ju inget vi på BOB System tillverkar men vårt utbud är fullt av lösningar från andra leverantörer.

Behöver du varningsljus, ljusramper, blixtljus, arbetsbelysning, sökarljus, extraljus, positionsljus, baklampor och blinkers hjälper vi dig med det. Vi erbjuder belysning i olika varianter till din bil.

 

 

Extra blixtljus. Syns man inte, finns man inte. Blixtljus är en liten varningslampa som monteras på fordon för att uppmärksamma omgivningen men även för att öka  medtrafikanters beredskap för eventuell fara.

 

 

 

 

Extra belysning i form av LED-lampor LED-list kan hjälpa till att lysa upp vid mörka tider av året när arbete ändå behöver utföras. Våra lösningar av LED-Belysning kan monteras både fram eller bak på bilen men även inuti bilens lastutrymme!

 

 

 

KÖP belysning till din bil HÄR

Få inspiration till pickupper med lastsläde HÄR

 

Följande pickupper har vi  mycket god erfarenhet av och har inrett med både bilinredning och lastsläde.

Renault Alaksan

Ford Ranger

Mercedes X-Klass

Nissan Navara

Volkswagen Amarok

Mitsubishi L200

Toyota Hilux

Isuzu D-Max

Dodge Ram

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för Belysning till Pickup

Comments are closed.