Hållbar & Säker

BOB System bilinredning är enkel att montera, bygga till, ändra och flytta mellan fordon. Vi samarbetar med småländska tillverkare som ser till att bilinredningen är gediget gjord, vilket gör att BOB nästan aldrig har några reklamationer. Inredningens grund består av en kraftig gavel, lådkassetter och hyllor.

Det som vid första anblick kan se ut som vilken skåpsinredning som helst får en annan innebörd när du tittar lite närmare på varje detalj. Våra produkter är omsorgsfullt tillverkade för att nå maximal hållbarhet med ett pris som attraherar. Vår verkstadsinredning är konstruerad så att den håller lasten på plats vid en krock och infästningen vi tillverkar gör att bilinredningen bromsas upp mjukt.

Din säkerhet är vår högsta prioritet. Vi vill att du som köper BOB System Bilinredning ska känna dig trygg på vägarna. Oftast lastas bilarna tungt och vi vill vara med att bidra till en säkrare arbetsplats därför jobbar vi ständigt med att göra produkten lättare utan att kompromissa med stabilitet och kvalité.

För allra bästa säkerhet rekommenderar vi att du väljer att montera din bilinredning hos någon av våra Bobbare. Våra Bobbare har genomfört monteringskurs hos oss. Väljer du att montera din bilinredning själv kan vi inte på samma sätt garantera din säkerhet då infästningen i bilen är någon av de viktigaste parametrarna.

 

Krocktest RISE

BOB System bilinredning har med beröm fått godkänt krocktest av Rise (Statens Provningsanstalt).

Var noga när du köper bilinredning att det inte enbart står att inredningen är krocktestad utan även godkänd! Vår inredning fick beröm över hur säkert inredningen står i bilen. Vid krocktestet lastas modulinredningen med vikter och körs på en skena framåt innan det smäller.

 

 

TüV Nord Certifiering

BOB System skåpsinredning innehar TüV Nord certifiering för säker lastning. Vid TüV Nord test lastas bilinredning infäst i en bil med 1 ton grus. Bilen körs sedan i tvära kast och hårda svängar för att testa modulsystemets stabilitet och hållbarhet. BOB System bilinredning klarade testet utan anmärkningar.

Vårt löfte till dig är 5 års garanti när du monterar verkstadsinredningen hos någon av våra återförsäljare. BOBs bilinredning är därför inte bara snyggt designad utan det är även en produkt som är skapad för att hålla det vi lovar.

 

5 års garanti

Vi rekommenderar att du monterar din BOB System Bilinredning hos någon av våra Bobbare/ Återförsäljare. Om du väljer att göra det vet vi att grejerna har satts ihop korrekt och att en säker infästning i bilen ha gjorts. Vid montering hos våra Bobbare/ Återförsäljare kan vi lova dig 5 års garanti.