BOB Transportbilcenter Värnamo

 

 

Välkommen till Värnamos nya Transportbilcenter

BOB Transportbilcenter Värnamo hjälper dig att bygga din transportbil så som du vill ha den!

Den 5 September slår vi upp portarna för din nya partner för allt som din transportbil kan tänkas på behöva! BOB transportbilcenter erbjuder en helhetslösning för dig som kund. Du ska inte längre behöva åka till mängder med olika leverantörer. I vår One-Stop-Shop fixar vi allt till din bil!

Mikael Severinsson har lång erfarenhet av såväl elektronik, inredning och möbler. Han hjälper dig att rita ett förslag på bilinredning, lämnar offert och bygger sedan inredningen i bilen precis så som du önskar. I lokalen på Silkesvägen 35 i Värnamo fixar vi smart inredning till din bil för att din vardag ska bli enklare, roligare och mer effektiv. Med BOB bilinredning har du var sak på sin plats och du tjänar mer pengar när du slipper lägga tid på att leta efter rätt verktyg!

Vi jobbar med flera av de stora leverantörerna när det gäller tillbehör som elektronik, kåpor, lastslädar, frontbågar och takräcken.

Hos BOB Transportbilcenter Värnamo fixar vi allt till bilen på en och samma gång. Vi hämtar din bil, inreder, sätter dekaler, monterar takräcken, installerar belysning och bygger inredning medans du kan göra annat. Bilen är sedan bara att hämta färdig och oss, eller så kör vi ut den till dig. Vi anpassar oss efter hur du vill ha det!

Här ser ni 2 Ford byggda hos oss på BOB Transportbilcenter Värnamo. Redo för leverans till en av stadens bilhandlare. Vi vill erbjuda flexibel och personlig service samtidigt som vi utför ett professionellt arbete och leverera en smart, stabil och hållbar bilinredning.

Beställ sin bilinredning redan idag. Beställ direkt i vår webshop eller kontakta oss för information, hjälp med offert eller montering.

Följ oss på Facebook för senaste nytt eller inspiration