Invigning - sax

INVIGNING – 5 September

Invigning

Äntligen är det dags för BOB System Invigning av våra nya lokaler på Silkesvägen 35 i Värnamo. Den 5 september tänder vi grillen och bjuder alla besökare på hamburgare. Serveringen pågår mellan kl. 12-14.

Förutom utsökta hamburgare kommer vi att ha utställare, leverantörer, kunder och samarbetspartners på plats. Passa på att kolla in lite nya bilar från handlare i stan eller varför inte ställa frågor om vår nya lättviktsplåt som vi lanserar senare i höst. Utöver detta kommer du så klart att få prata hur mycket bilinredning du vill. Vi har ett stort showroom med massa lösningar och idéer som kanske skulle passa dig perfekt! Detta vill du helt enkelt inte missa.

Några av företagen som kommer att finnas på plats ser du här:

Abkati

 

Abkati  kommer till invigningen och visar bilelektronik. Abkati har marknadens bredaste program när det gäller tillbehör för transportbilar. Missa inte att kolla in höstens nyheter och belysning i världsklass!

 

 

 

 

 

Vindic

 

Vi är väldigt glada att Vindic kommer till oss den 5 september för att visa sina svensktillverkade kåpor och lock för pick-upper och transportbilar. Kom och kika och prata med Steve som hjälper dig att hitta en kåpa som passar din bil och i din färg.

 

 

 

 

 

 

Bilcenter – Toyota

 

Med oss på invigningen har vi även Bil-Center Värnamo, återförsäljare för Toyota. Kom och prata Hilux eller Proace med Fredrik.

 

 

 

 

 

 

 

Hedin Bil -Mercedes

 

Med oss har vi även Hedin Bil, där Albin Skärve kan svara på alla dina frågor om Mercedes Vito, Mixto och Tourer.

 

 

 

 

 

 

 

Finncedens Bil – Renault

 

 

Kom och kolla in Renault Trafic – Effektiv, smart och allsidig. Elias Eriksson från Finnvedens bil är med oss och berättar om nyheter och annat smått och gott.

 

 

 

 

 

 

Peugot Värnamo

 

Stefan Olsson från Arvidssons Bil är med och visar Peugot Transportbilar. Detta och mycket mer den 5 September.

 

 

 

 

 

 

Detta och mycket mer hittar du på BOB System Invigning den 5 September kl. 12-14! Varmt välkomna!

 

 

 

BOB System från köksbordet till egen fastighet

BOB System AB startades hemma i köket hos Peter Lindahl. Sedan starten 2010 har BOB sedan flyttat mellan olika kontor och haft lagret outsourcat. Idag är vi stolta ägare av vårt egen fastighet med kontor, monteringshall och lager.

BOB Transportbil Center

Hos BOB Transportbil Center hittar du helhetslösningen för din bil. Här bygger vi inte bara bilinredningen så som du vill ha den utan även utrustar hela bilen med allt vad du kan tänkas behöva. Vi sätter dekaler, belysning, frontbågar, skyddsgaller och mycket mycket mer. Vad behöver du? Kom in så fixar vi!

Läs mer om BOB Transportbil Center HÄR

Lager

Från vårt lager skeppar vi dagligen bilinredning till hela landet och delar av Europa. Alla våra artiklar finns på lager vilket gör att vi snabbt och enkelt kan skicka din beställning. Faktum är att vi är en av de snabbaste på marknaden med hela 3-5 arbetsdagar i leveranstid. Du är alltid välkommen att besöka vårt lager och kanske till och med plocka ihop din bilinredning själv. Våra öppettider är 07.00-16.00.

 

 

  • Postad i Bilinredning
  • Kommentarer inaktiverade för INVIGNING – 5 September

Comments are closed.