• Hem
  • 5
  • Så inreder du din Pick-up

Så inreder du din Pick-up

Här kommer inspiration och tips på hur du kan inreda med bilinredning till Pick-up. Självklart ska du anpassa din inredning till dina behov men vi hoppas att du kan få idéer och lösningar som skulle vara smarta för dig.

Vi har under de sensate 10 åren samlat på oss erfarenhet om pickupper och hur de ofta önskas inredas. Hur som helst finns det nog inte en pick up som är den andra lik. För pickupen märker vi att det ännu mer krävs skräddarsydda förslag och finns personliga önskemål än för vanliga skåpbilar. BOB System är flexibelt och med en av våra Bobbare kan man få till riktigt smarta och kreativa lösningar!

I det här inlägget kan du läsa om hur du inreder med bilinredning till pick-up. Läs mer om pickup i följande inlägg:

 

Följande pickupper har vi  mycket god erfarenhet av och har inrett med både bilinredning och lastsläde.

Renault Alaksan

Ford Ranger

Mercedes X-Klass

Nissan Navara

Volkswagen Amarok

Mitsubishi L200

Toyota Hilux

Isuzu D-Max

Dodge Ram

 

 

Inred Pickup med Bilinredning

Det finns en mängd olika sätt att bygga med bilinredning i en pick-up. Det går att kombinera inredning med hyllsystem, dubbelgolvslådor, dubbelgolv och lastsläde. Nedan kommer lite olika förslag på pickupper där vi byggt med bilinredning eller kombinerat med olika produkter ur vårt system.

I den här bilen har vi ett maxat förslag. I botten ligger en lastsläde som gör att hela systemet går att dra ut ur bilen. På lastsläden ligger 2 dubbelgolvslådor. En stor och en dubbel. På dessa lådor ligger vår golvskiva med gummiyta anpassad till bilens mått. Överst står en inredning med hyllplan och lådhurts. I hyllplanen står gula backar som du når genom kåpans lucka på sidan av bilen.

För ett sådant här bygge rekommenderar vi verkligen att du tar hjälp utav en Bobbare. De har stor erfarenhet av våra produkter. Dessutom vill vi att du ska tänka på din säkerhet och ha systemet ordentligt installerat.

 

 

 

I den här Ford Ranger har vi placerat en bilinredning med en stor låda, en liten låda samt en carrylite väska ut genom luckan. Smidigt om du snabbt behöver komma åt dina verktyg. Överst ligger ett hyllplan där du också kan lägga grejer. Inredningen är 850 mm bred, vilket vi rekommenderar på inredningen vid placering i kåpa vid lucka.

 

 

 

 

 

 

 

Här har vi ett alternativ med dubbelgolv i pick up. Vi rekommenderar dubbelgolvslåda med djupet 1275 mm för alla pickupper. Monteras med vår golvskiva för dubbelgolv eller vanlig plyfaskiva från din bygghandel.

 

 

 

 

 

Maxat skåp med stor inredning. Inredningens bredd är 1275 mm och höjd 1140 mm. Här ser du en stor variation på lådor. Längst ner ligger vår stora dubbellåda som är praktiskt för större verktyg och boxar. På hyllplanet ovanför hyllorna har du vår lucka låg som gör det tryggt att även på hyllplanet förvara större saker.

Även ett sånt här bygge rekommenderar vi att lägga hos någon av våra Bobbare för att få det så bra och precist som möjligt!

 

 

För att inreda din pickup med bilinredning. Kontakta oss HÄR

Få mer inspiration till pickupper HÄR