Beställ bilinredning online!

 

 

Beställ bilinredning online! BOB System vill göra vardagen enklare för hantverkare! Därför erbjuder vi en smart och smidig webshop där du genom några enkla klick kan beställa din serviceinredning via vår hemsida antingen vid datorn eller på mobilen!

 

1.

 

Välj bilmärket och bilmodell

 

2.

 

Välj ett av alla olika förslag som vi har förberett.Alla förslag passar till den bil du valt. Genom att klicka ”Visa mer” får du fram mer information om det förslag som du gillar.

 

3.

 

Lägg till ditt favoritförslag i varukorgen, fyll i dina uppgifter och beställ.

 

 

 

 

BOB System bilinredning är den smarta bilinredningen. Läs mer om den smarta bilinredningen här. Vi har 100-tals färdiga förslag på vår hemsida. Beställ bilinredning online! När du valt bilmärke och bilmodell kommer ett urval av förslagen upp som garanterat passar i den bil du valt. På så vis behöver du inte oroa dig för om bilinredningen passar, det har vi redan checkat åt dig. När du hittat ett förslag du gillar klickar du på ”Visa mer” där kan du läsa allt du behöver veta om det förslag du valt. Måtten, vikten och monteringstiden är lite av den information du får veta mer om.

Under sidan ”Visa mer” kan du även välja vilket paket du vill ha. Du kan välja mellan Basic, Standard eller Premium. Basic är vår budgetinredning. Med vår basic inredning konkurrerar vi med de allra billigaste inredningarna på marknaden. Vår standardinredningen är vår absoluta storsäljare. I standardpaketet ingår alltid gummimattor, säkerhetsgavel och gula backar. Vår premiuminredning är för dig som vill ha kroksats, tubhållare, sprayhållare och brandsläckare!

När du valt det paket du vill ha lägger du bilinredningen i varukorgen. Här kan du nu välja att fortsätta shoppa. Välj ”Produkter” för tillbehör eller ”Bilinredning” för fler förslag på bilinredning. Om du är nöjd med det du valt och lagt i varukorgen är det bara att fortsätta till kassan och fylla i dina uppgifter. Klicka på beställ och du har skåpsinredningen och tillbehören redan 3-5 dagar efter beställning.

  • Postad i Bobbare
  • Kommentarer inaktiverade för Beställ bilinredning online!

Comments are closed.