Den Smarta Bilinredningen

Passar i alla bilar

Den smarta bilinredningen som passar i ALLA bilar. Det är just det som gör den så smart. Serviceinredningen från BOB System behöver inte specialanpassas beroende på bilmodell. Det enda du behöver ta hänsyn till är skåpets storlek. Detta gör att vare sig du ha en Ford Connect, VW Caddy eller Mercedes Vito kan du enkelt hitta en bilinredning som passar dig och dessutom skräddarsy den utefter dina behov.

 

 

 

 

Modulsystemet

Bilinredning från BOB System bygger på moduler. Varje modul är 425 mm bred. En Volkswagen Caddy har ett lastutrymme som är 1779 mm långt. Där passar en 3 modulig inredning perfekt. 3 x 425 mm = 1275 mm. Då får du lagom med utrymme runtom bilinredningen utan att det känns trångt. Då skåpsinredningen alltid bygger på samma mått kan du enkelt kombinera och välja helt själv hur du vill sätta samman lådor, sortimentsväskor och hyllor. Hyllorna kommer i flera längder. 2 moduls hyllan är 850 mm bred. (2×425). 3 moduls hyllan är 1275 mm bred (3×425) osv.

 

 

 

 

 

 

Inredningens djup och höjd

Förutom inredningens bredd som avgörs av lastutrymmets längd måste du ta hänsyn till lastutrymmet i transportbilens höjd. För mindre bilar är standard höjden 900 mm. Modulens höjd kan variera mellan 12 mm och 24 mm. Den låga lådan är 12 mm hög och den höga lådan är 24 mm hög. Även på höjden kan du själv avgöra hur många moduler hög du vill bygga din bilinredning. För djupet på bilinredningen ger vi dig 2 val. Antingen väljer du en smalare modell som är 310 mm djup eller så väljer du den bredare modellen som är 425 mm djup.

Bygga på, bygg om, bygga till

Nu har vi gått igenom massa mått och siffror. Lite nördigt kanske men nödvändigt för att förstå hur smart BOB System bilinredning verkligen är! Modultänket och våra mått gör att du enkelt kan bygga till eller bygga om din bilinredning under resans gång. Önskar du efter något år ha fler lådor fäster du lätt in nya lådor i din befintliga bilinredning. Du kan börjar med en låg bilinredning men inser efter några månader att det hade behövts en hylla till. Då beställer du enkelt till en hylla i vår webshop. 

Flytta verktygsinredningen med dig i din nästa bil

Detta kanske är det smartaste med att välja BOB System. Det faktum att BOBs bilinredning kan byggas till och byggas om gör att du enkelt kan flytta över din bilinredning in i nästa bil. Säg att du börjar med en liten bilinredning till din Renault Kangoo. 3 år senare byter du bil till en Renault Trafic. Du köper till lådor och hyllor till inredningen du köpte till din Kangoo och sparar både tid, pengar och konsumerar hållbarare. Smart va?!

Vi har flera kunder som flyttat sin bilinredning mellan bilar. Vissa kunder har flyttat med sig sin bilinredning till sin tredje bil! Vi är stolta över att kunna presentera en lösning som är hållbar för dig som kund. Dessutom visar detta på att vår bilinredning är kvalitativ och stabil.

Hoppas du har tyckt om läsningen om hur du smart bygger inredning till din servicebil från BOB System.

Att beställa

I och med våra standardiserade mått kan du enkelt få fram förslag till din bil via vår webshop. På vår hemsida väljer du bilmärke och bilmodell. Då får du fram färdiga förslag till din bil och du kan enkelt klicka hem förslagen genom att lägga dem i varukorgen. Vi levererar din bilinredning 3-5 dagar senare.

Önskar du skräddarsy ett förslag kan du antingen testa att rita själv i vårt skissverktyg eller kontakta oss via telefon eller mail så hjälper någon av våra duktiga säljare dig att ta fram förslag precis så som du vill ha det!

Lycka till och välj en smart bilinredning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Postad i Bilinredning
  • Kommentarer inaktiverade för Den Smarta Bilinredningen

Comments are closed.