• Hem
  • 5
  • Vad är en Bobbare?

Vad är en Bobbare?

På BOB System har vi 22 Bobbare runt om i Sverige. Bobbaren är vår utsträckta hand till dig som kund hos oss. Våra Bobbare är experter på BOB system och din lokala montör. Utöver Bobbare har vi ytterligare ca 40 st återförsäljare i vårt avlånga land. Återförsäljaren säljer BOB System Bilinredning men har inget krav på sig att montera eller vara expert.

Kommande veckor kommer du att få möta ett urval av våra Bobbare för att lära känna dem lite bättre och kanske hitta en någon som kan hjälpa dig att välja rätt inredning nästa gång det är dags att byta bil eller uppdatera bilen du har!

Vad gör en Bobbare?

En Bobbare jobbar helhjärtat med BOB System och är expert på produkterna och hur de bäst monteras i bilen. En Bobbare kan välja att enbart hålla på med BOB system men oftast har man även annan verksamhet. Vi har Bobbare som är påbyggare till allt vad som har med transportbilen att göra. Det kan handla om elektronik, belysning, inneväggar, kylanläggningar, frontbågar, specialbyggen och allt annat du kan tänka dig. Några av dem sätter dekaler, andra byter däck eller har en bilverkstad.

En Bobbare är specialiserad på bilinredning och har ofta kompetens inom andra områden när det kommer till din bil. Det gör att du kan få allt fixat till din servicebil på samma ställe. Du lämnar in din bil och hämtar den sedan med både bilinredning, belysning och däcken bytta!

Alla våra Bobbare har en egen lokal eller hall där de kan ta emot dig och din bil. I deras lokaler finns demoinredning så att du kan se, klämma och känna på våra produkter. Vissa har också demobil så att du kan se serviceinredningen direkt i bilen.

Det säkraste för dig – 5 års garanti.

Vi tycker att Bobbaren helt klart är det bästa valet för dig, din bilpark, dina anställda och dina kunder. Den absolut första och största anledningen är att Bobbaren vet allra bäst hur bilinredningen ska monteras och fästas i bilen. Därför blir det det absolut säkraste alternativet för dig och vi kan garantera kvalitén på bilinredningen. Vår högsta prioritet är din säkerhet. Alla Bobbare har genomgått BOB Systems monteringskurs och har all kunskap som krävs för att installera din bilinredning så som gjorts vid krocktest.

Anlitar du en av våra Bobbare för montering av din bilinredning kan vi lova dig 5 års garanti. Då vet vi att våra produkter är sammansatta och monterade på ett sätt som gör att vår inredning inte går sönder.

Skräddarsytt och specialbyggt?

Våra Bobbare är experter på servicebilar. Kontakta en av dem så kan ni tillsammans kan ta fram en skräddarsydd bil som passar dina behov perfekt! Vi står redo att ge råd och tips på hur dina idéer både passar bäst för bilen men också för din säkerhet och vad som är bäst att bygga för kvalitét och hållbarhet. Vi har Bobbare som byggt specialbyggda bilar till hovslagare, polis eller räddningstjänsten. Inget projekt är för tråkigt för oss!

Personlig Service

Genom våra Bobbare kan vi säkerställa att du får den personliga service vi på BOB System allt vill kunna ge dig. Våra Bobbare står redo att serva dig så att du blir nöjd som kund. Kanske önskar du att få din bil monterad nära dig? Bobbarna kan då åka ut och montera på plats.

Hitta din Bobbare

Bobbarna är spridda över hela vårt avlånga land. Hitta Bobbaren närmast dig här eller genom att kontakta oss så hjälper vi dig vidare till Bobbaren som passar dig bäst om det är något speciellt du vill bygga eller nödvändigtvis inte behöver den som är närmst dig utan söker någon viss kompetens.

Maila oss på: info@bobsystem.se

eller ring på: 0370-10801