• Hem
  • 5
  • Tillbehörssortiment

Tillbehörssortiment

BOB System har ett brett tillbehörssortiment. BOB Systems Vision är att göra hantverkarens vardag enklare. Därför vill vi att du enkelt ska kunna beställa allt du behöver till din bil från ett och samma ställe. Därför har vi samlat ihop ett bra gäng tillbehör till din bil som du enkelt kan beställa på vår hemsida. Vi har fler leverantörer av tillbehör på ingång, så håll dig uppdaterad när vi släpper nyheter här eller uppdaterar webbshoppen!

Abkati Logga

I vårt tillbehörssortiment hittar du Abkati. Abkati är en av landets ledande importörer och distributörer av komponenter och detaljer för kommersiella fordon och off-the-road maskiner. Vi tillhandahåller ett av marknadens största utbud av i första hand komponenter för tunga fordon från 3,5 ton samt fordon och maskiner inom skogs- och lantbruk och entreprenad. Oavsett om det är till exempel en säkring, lampa eller stänkskärm som behövs kan vi tillgodose ert behov.

Köp Abkati Belysning här.

Vindic

PLB Vindic AB utvecklar, importerar, marknadsför och säljer flaköverbygg­nader samt tillbehör till lätta lastbilar. Våra varu­märken är Vindic, PLB och Nordtop. Våra flak­överbyggnader finns till de flesta bil­modeller och vi är marknadsledande i Skandinavien.

Vi arbetar med att utveckla företaget och våra produkter så att vi minskar negativ påverkan på miljö & hälsa, samt har den kvalitet som marknaden och våra kunder kräver.

Vi håller på att jobba med för att du ska kunna beställa dina kåpor direkt i vår webbshop. Tills det är helt klart får du jättegärna kontakta oss eller någon av våra återförsäljare så hjälper vi dig gärna!

Förvarar du dyr och nödvändig arbetsutrustning i bilen kan ett inbrott innebära stora ekonomiska förluster. Försäkringsersättningen utgår sällan med mer än en bråkdel av det faktiska värdet för utrustningen. Utöver den direkta ekonomiska förlusten resulterar ett bilinbrott ofta i kostsamma driftstopp och uteblivna intäkter.

Beställ ditt UFO3 Smart Här.

https://www.youtube.com/watch?v=mXqhbc61A8Y