Stora Paket till Jul – För Stora Bilar

Stora bilar kräver stora paket! BOB System passar i alla fordon men om du har en stor bil kommer här ett inlägg om hur vi jobbar som leverantör till Större transportbilar och kunder som har tunga jobb.

Som stora bilar räknar vi:

Citroen Jumper

Fiat Ducato

Ford Transit

Iveco 9

Volkswagen Crafter

Mercedes Benz Sprinter

Opel Movano

Renault Master

Peugot Boxer

eller liknande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur bygger jag min inredning till en stor bil?

På vår hemsida i webbshoppen finns färdiga förslag för större bilar. Däremot vet vi att den stora bilen kan behöva lite mer eftertanke och arbete för att tillgodose de önskningar som våra olika kunder har. Därför är de flesta av de bilar vi bygger av den större modellen skräddarsydda direkt efter kundens behov. Kontakta någon av våra duktiga säljare eller återförsäljare för att bygga bilen precis så som du behöver.

För att få inspiration på hur du vill bygga i din bil kan du kolla på hemsidan under inspiration och ”Större bilar”. Här ser du fordon vi har byggt. Vi inreder med arbetsbänk, skåp, carry-lite väskor, gasfästen och allt du kan tänkas behöva. Vi har ett komplett system och är vana att göra plats för värmeverk eller kompressorer. Vårt otroligt flexibla system gör att vi enkelt kan göra plats för det du behöver.

 

Garanti

När man bygger stora transportbilar med mycket bilinredning är det viktigt att grejerna håller och klara den tuffa vardagen. När du monterar ditt system hos någon av våra Bobbare ingår alltid 5 års garanti på bilinredningen. Om du funderar på att inreda en större bil skulle vi verkligen rekommendera någon av våra duktiga montörer. Det är otroligt viktigt både för bilinredningen, bilen och din säkerhet att den sitter precis som det ska. Vi vill att både du och inredningen ska hålla länge.

 

Ljungby Maskin AB

Ljungby Maskin har producerat hjullastare i över 35 år och levererat närmare 4000 maskiner till hela världen. BOB System har inrett bilar till Ljungby Maskin sen 2010. Företaget har tunga transportbilar från Iveco som lastar 7 ton.

Stefan Svensson som är servicechef säger ”I vår bransch behövs framförallt mycket förvaring och sedan någon form av arbetsbänk. Vi gillar att BOB har robusta grejer som håller. Vi gillar att systemet är flexibelt och kan anpassas efter verksamheten. Vi är jättenöjda med BOB System.”