Snickarens Vecka

 

Snickarens Vecka

Denna veckan på BOB System är det Snickarens vecka! Vi har tagit fram olika förslag som kan passa för dig som är Snickare! Enligt vår research och i vårt ständiga möte med snickar-kunder märker vi att snickaren vill ha större ytor för förvaring än andra yrkesgrupper. Snickaren har ofta större verktyg, verktygsväskor och material som på ett enkelt sätt behöver förvaras utan att skapa kaos i bilen.

Veckans Snickare
Oscar Hellström – Bröderna Hellström Bygg

Oscars tips för bilinredning till Snickare:

Stora Hyllor

Flexibelt golv för material

Essve-Racket är kanon för Essve-väskorna

… och BOB System så klart!

 

Veckans Förslag

Veckans förslag för Snickaren kommer i olika prisklasser och storlekar. Vi vet att behoven och vad man tycker om är bäst varierar lika mycket som det finns Snickare. Önskar du få ett skräddarsytt förslag hjälper vi dig gärna men ta gärna inspiration av de förslag vi har för dig denna veckan! Kontakta oss!

 

Snickaren 1

 

 

”Snickaren 1” är perfekt för dig som snabbt vill få undan handverktyg och diverse material. Då passar en inredning med vår stora låda perfekt! Det gröna Essve-Racket hjälper dig med ergonomin då hyllplanen går att dra ut så att du inte behöver lyfta ut den tunga väskan med skruv och spik. Essve-racket finns både för Essbox och Essbox-mini. Har andra sortiment väskor funkar vårt BOB-rack på samma sätt som racket för Essve-väskorna. Vår standardinredning kommer alltid med gummimattor, gula backar och säkerhetsgavel. Här ser du ett prisvärt förslag med bra funktion och utmärkt kvalité.

 

 

 

Snickaren 2

 

 

”Snickaren 2” är budget förslaget för dig som vill ha en kvalitétsinredning men inte vill lägga supermycket pengar i nuläget. Inredningen har en bra stor låda för handverktyg och mindre lådor för att lätt kunna sortera mindre detaljer, skruv, mutter och spik. Köp till avdelare för att få ännu bättre ordning i lådorna. Hyllplanen är perfekta för större verktygslådor och material. Då inredningen inte har någon raskant kan du lätt skjuta in och ut väskor, spannar eller material.

 

 

 

 

Snickaren 3

 

 

”Snickaren 3” är förslaget för dig som vill ha mycket hyllor i en mellan eller större bil. Du vill lätt kunna lägga av dig handverktyg och annat och snabbt få ordning. Hyllorna med luckor är perfekta för lådor/ kartong med skruv eller liknande. Lådhurtsen funkar bra för det som du snabbt behöver komma åt ur bilens bakdörrar. Längst överst löper en rörhylla för längre smalare saker som man inte vill ha liggandes på golvet i bilen. Det kan vara vattenpass eller kanske lister. Vår standardinredning kommer alltid med gummimattor, gula backar och säkerhetsgavel. Här ser du ett prisvärt förslag med bra funktion och utmärkt kvalité.

 

 

 

Här berättar Oscar Hellström från Bröderna Hellström Bygg mer om hur man tänker som snickare och bilinredning under snickarens vecka:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=hWHQ9PpxK5Y[/embedyt]