• Hem
  • 5
  • Smarta tillbehör från BOB System

Smarta tillbehör från BOB System

Vi har ett brett sortiment av smarta tillbehör till din bilinredning. Vi vill kunna erbjuda dig en helhetslösning till din transportbil där detaljerna och det lilla i din vardag inte glöms bort. Varför inte förenkla förvaring av tuber och sprayburkar med våra hållare? Eller kunna rulla in stegen i taket på bilen med en steghållare? Allt för att du ska känna dig inspirerad och motiverad i din vardag! Här kommer lite härlig läsning om några av våra tillbehör. Hela utbudet hittar du i vår webshop. https://bobsystem.se/produkter/

 

Väskhållare

Väskhållaren fästs på gaveln av din inredning eller på verktygsplåt du har någonstans i din bil. Varför inte på dörren? Väskhållaren har plats för en Carry-Lite väska och är tänkt att komplettera kassetten som byggs in i inredningen. Med väskhållaren får du en väska som kanske används oftare än andra enkelt placerad där du oftast behöver hämta den.

Väskhållaren är tillverkad i plåt och pulverlackerad för att klara yttre påfrestningar.

Beställ väskhållaren på bobsystem.se för endast 311 kr.

 

 

 

Skruvdragshållare

Skruvdragshållaren är den perfekta platsen för din skruvdragare. Snabbt, smidigt och enkelt hänger du upp din skruvdragare på gaveln av inredningen. Nu slipper du fundera på vart du lagt den!

Skruvdragshållaren är tillverkad i plåt och pulverlackerad för att klara yttre påfrestningar.

Beställ skruvdragshållaren på bobsystem.se för endast 190 kr.

 

 

 

Visitkortshållare

Nätverka och håll koll på dina och andras kontaktuppgifter med hjälp av vår snygga och enkla visitkortshållare! Nu vet du exakt vart du har dina kort och kan enkelt langa fram dina kontaktuppgifter när du är ute på jobb. Hållaren fästs på verktygsplåt, tex på gaveln av inredningen.

Beställ visitkortshållaren på bobsystem.se för endast 169 kr.

 

 

 

Pärmhållare

BOB System pärmhållare hjälper dig att hålla ordning på pärmar och pappren. Detta tillbehör fästs med skruv på bilinredningens gavel eller en verktygstavla. Pärmhållaren är tillverkad av stål och är rostskyddsbehandlad före pulverlackering. All lackering sker utan lösningsmedel. All produktion sker i Småland.

Beställ Pärmhållaren på bobsystem.se för endast 311 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krok

Detta blir nog vår egna favorit av nyheterna. Kroken känns som en efterlängtad produkt och underlättar både arbete och skapar mycket ordning! Vår nya krok är perfekt för sladdar, slangar, ja allt som är långt, skapar mycket oreda och som man bara vill få undan på ett bra sätt.

Kroken är tillverkad i plåt och pulverlackerad för att klara yttre påfrestningar.

Beställ kroken på bobsystem.se för endast 169 kr.

 

 

 

 

 

 

Här kan du läsa mer om BOB Systems egna tillbehör: Klicka här

Här kan du läsa mer om tillbehör vi har tillgängligt från andra leverantörer: Klicka här