• Hem
  • 5
  • Nu ännu smartare dubbelgolv

Nu ännu smartare dubbelgolv

Inte nog med att vi i år släpper en ny uppdaterad inredning till din servicebil. Vi har även uppdaterat och finslipat på vårt redan så omtyckte dubbelgolv. Dubbelgolv eller mellangolv är perfekt för dig som vill skapa smidig förvaring utan att kompromissa med lastutrymmet i skåpet. Med ett dubbelgolv till transportbil höjer du upp golvet i skåpet och får förvaring under golvet.

Nu släpper BOB System ett ännu smartare dubbelgolv. Vi har i och med lanseringen jobbat med att ta fram en låda som går lättare och kommer i fler storlekar! Vi har tagit fram en helt egen låsning för lådan och vi vet att kvalitén på lådan har blivit ännu bättre.

Våra nya lådor

Vi har jobbat extra mycket med att dubbelgolvet ska kunna anpassas ännu bättre för hur du vill ha det i bilen och hur dina behov ser ut. För att kunna optimera lastutrymmet i transportbilen har vi jobbat med dubbelgolvslådornas storlek. I vår uppdatering kan du få lådorna i 2 olika bredder och 3 olika djup!

Nya bredder

De nya bredderna är 430 mm och 600 mm. Med de smalare lådorna behåller du möjligheten att ha fria utrymmen under golvet medan de bredare lådorna maximerar lådutrymme under golvet och inget går till spillo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nytt djup

Nu kommer dubbelgolvslådan i 3 olika djup. De är 600 mm, 875 mm och 1300 djup. Den allra djupaste lådan används bäst bakåt ut genom bakdörrarna på mellanstora bilar så som VW Transporter, MB Vito eller Peugeot Expert. Lådan som är 1300 djup rekommenderar vi dessutom alltid till Pickupper så som Ford Ranger eller VW Amarok.

De kortare lådorna så som 600 mm eller 875 mm är perfekta att ha i sidodörren i medelstora bilar. Väljer du den som är 600 mm kan du dessutom ibland få plats med 2 lådor ut genom varje sidodörr. (om bilen har sidodörr på båda sidor).

Som du förstår skapar de nya måtten på lådorna många olika möjligheter och varianter på hur du kan bygga ditt dubbelgolv. Vi hjälper gärna till och bollar fram det vi tror vi kan passa dig och dina behov allra bäst. Tveka inte heller med att höra av dig till någon av våra Bobbare. Våra Bobbare är experter på bilinredning och kan hjälpa dig med allt ifrån rådgivning till montering. Kontakta oss genom att klicka här eller hitta en bobbare här.