• Hem
  • 5
  • Jägarens Vecka 2021

Jägarens Vecka 2021

För första gången någonsin presenterar vi bilinredning till jägare! Vi hjälper allt fler och fler jägare att hitta rätt bilinredning. Den bil som är absolut vanligast vid jakt är pickupen. Oftast efterfrågar jägaren långa lådor med plats för vapen samt ett smart sätt att bygga in hundburar i bilen. Därför brukar dubbelgolvet bli en favorit. Då det skapar bra förvaring och yta för hundburarna.

 

Dubbelgolv


För jägaren är det viktigt att behålla utrymme i bilen samtidigt som man får bra och trygg förvaring för vapen. Tack vare möjligheten att skapa förvaring under golvet med hjälp av ett dubbelgolv kan ytan ovanför golvet fortsatt användas trots att man har fått in lådor i bilen. Det brukar vara populärt att installera sina hundburar uppe på dubbelgolvet.

Köp Dubbelgolv

 

 

 

Långa lådor – Dubbelgolvslådor


Vi har olika mått och möjligheter att inreda med långa lådor. De långa lådorna är perfekta för vapen. Du kan klä lådorna med mjukt material eller skum för att vapnen ska ligga rätt och skyddat. Våra dubbelgolvslådor kan båda läggas under golvskiva eller staplas på varandra för att skapa en lådhurts av långa lådor.

Köp Långa Lådor

 

 

 

 

 

Lastsläde


Lastsläden är populär för att den hjälper dig att nå saker i hela bilen. Med hjälp av lastsläden kan du dra ut golvet och på så vis komma åt överallt. Det kan vara praktiskt om du ska lasta tunga saker i bilen. Vår lastsläde klarar 400 kg i utdraget läge. Du kan välja golvskiva till lastsläde i aluminium eller i trä.

Köp lastsläde

 

 

 

 

El & Ström


Jägaren befinner sig ofta ute i naturen. Både tidpunkterna då jägaren är ute i och omgivningen gör att det kan bli väldigt mörkt och finnas brist på ljus. Vi har mängder med alternativ för extra belysning till jägarbilen. Kanske LED-lister, blixtljus eller flyttbart ljus? Dessutom kanske du behöver extra ström? Vi har olika tillbehör som hjälper dig ladda utrustning direkt i bilen.

Köp El & Belysning

 

 

 

Skräddarsy din bilinredning

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag av bilinredning till jägare som passar dina behov. Kontakta oss så hjälper någon av våra rådgivare och säljare dig att ta fram ett förslag.