• Hem
  • 5
  • Elektrikerns Vecka 2021

Elektrikerns Vecka 2021

Denna veckan kollar vi närmare på bilinredning till elektriker. Efter mer än 10 år i branschen har vi samlat på oss kunskap om hur elektriker oftast väljer att bygga sin bil. Självklart är det upp till varje hantverkare hur man vill bygga bilen, men vi hoppas kunna komma med tips och idéer. Som elektriker finns det behov av många och små förvaringsutrymmen. Oftast har man många små delar och komponenter som man behöver hålla ordning på. Här kommer lite tips på hur du kan inreda som elektriker.

 

Inredning med mycket lådor


Oftast när vi bygger bilar till elektriker önskar de många mindre lådor. Även vår sortimentsväska från Raaco är populär då du enkelt kan ta med dig komponenterna. Senaste åren ser vi ett ökande intresse för bilar med dubbla skjutdörrar där lådorna dras ut mot användaren genom dörren.

Köp bilinredning

 

 

 

 

Lådavdelare


Bilinredning till elektriker kräver ofta mycket små förvaringsutrymmen. Med hjälp våra lådavdelare i plåt eller plast skapas dessa utrymmen i lådorna.

Köp Lådavdelare

 

 

 

 

 

Gul Back & Grå Låda


En annan favorit för elektrikern är den gula backen eller grå lådan. Backen och lådan är ett prisvärt alternativ för att få till många och mindre förvaringsutrymmet. Med hjälp av vår mellanvägg för gul back kan du även dela av backarna!

Köp Gul Back eller Grå Låda

 

 

 

Skruvstyckehållare


Vår utdragbara skruvstyckehållare gör att du kan få ut skräp som blir utanför bilen. Det är betydligt enklare att sopa upp material på marken än inne i bilen. Dessutom är det lättare att arbeta utanför bilen. Välj platt eller med vinkel för att komma i rätt höjd för dig!

Köp Skruvstyckehållare

 

 

 

Skräddarsy din bilinredning

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag av bilinredning till elektriker som passar dina behov. Kontakta oss så hjälper någon av våra rådgivare och säljare dig att ta fram ett förslag.