BOB Takräcke

Nu lanserar vi BOB Takräcke. Vårt alldeles egna takräcke helt och hållet tillverkat i Småland.

Om Takräcket

BOB Takräcke passar till alla transportbilar. De universala fötterna gör att du enkelt fäster dem med bult i taket. Takräcket är speciellt framtaget för att sitta så lågt och smidigt som möjligt på bilen. Lastbågarna är tillverkade av aluminium, vilket gör att de är mycket tåliga att klara tuffa miljöer. Våra takräcken är dessutom framtagna för att frambringa så lite brus som möjligt vid körning. Takräckena är inte bara väldigt funktionella, de är snygga också!

Takräcke inne i bilen?

Har du någon gång önskat dig bra förvaring i taket inuti lastutrymme i bilen? BOB Takräcke kan enkelt modifieras om för att fästas på insidan av bilen. Med hjälp av en annan fot för insidan av bilen fäster du takräcket ”upp och ner” i bilen. Detta är perfekt för dig som har större avlånga artiklar att transportera likt, plyfaskivor, långa rör eller varför inte en stege?

 

Köp takräcke

Det ska vara smidigt att köpa takräcke. Det enda du behöver ha koll på är vilken bil du har. Du går sedan in under produkter i vår webshop. Väljer takräcke och sedan anger du vilken bil du har. Du lägger takräcket i varukorgen och klickar hem det. Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar.

 

Köp BOB Takräcke 

 

 

Takräcke