[et_pb_db_breadcrumbs _builder_version=”4.22.1″ _module_preset=”default” text_font=”Libre Franklin|||on|||||” text_text_align=”left” text_text_color=”#4C565C” text_font_size=”12px” text_letter_spacing=”0.5px” background_color=”#FFFFFF” text_orientation=”left” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_db_breadcrumbs]

BOB Systems Tillbehör

Denna veckan djupdyker vi i BOB Systems tillbehör. Vår produktkatalog innehåller så mycket mer för dig och din bil än enbart bilinredningen. Tillbehören finns där för att göra hantverkarens vardag enklare. Vi har i det här inlägget valt att ett par favorittillbehör.

Gasfäste

BOB Systems Tillbehör: Gasfästet är perfekt för att fästa gastuber och gasflaskor i bilen. På så vis sitter de säkert på plats under färden. BOB System gasfäste är enkelt att använda med spännband som fästs runt gastuben.

Skruvstyckehållare

Skruvstyckehållare är perfekt för dig som snabbt och enkelt vill kunna få fram ditt skruvstycke. Med vår hållare kan du enkelt skjuta ut skruvstycket utanför bilen och sen tillbaka igen. Vi har 2 modeller av Skruvstyckehållare. En med vinkel och en platt. Den platta är perfekt om du har ont om utrymme och vill maximera förvaringen. I vårt sortiment finns även Skruvstycke från Matador som du lätt kan beställa tillsammans med skruvstycket online. Vi har även en vridplatta från matador som gör att du kan vrida skruvstycket. Kolla mer på allt till skruvstycket här.

Gul Back

Vår kundfavorit den gula backen måste bara nämnas i det här inlägget om tillbehör. Den gula backen passar så väl till lite större saker som de allra minsta detaljerna. Komplettera med genomskinliga avdelare för ännu bättre ordning. Den gula backen passar perfekt i BOB Hyllplan och går lätt och snabbt att komma ihåg. Dessutom ser du ju allt som ligger i en öppen back. Komplettera din inredning med den gula backen här. Finns i 2 storlekar 310 mm djup eller 425 mm djup.

Lådinsats i Plåt

Vi har många olika varianter av lådinsatser för våra lådor. Den starkaste och tåligaste av dem är den i plåt. Perfekt för skruvar, muttrar och andra detaljer som väger mycket. Lådinsatsen finns för båda våra mindre lådor i storleken 310 mm eller 425 mm. Tyvärr har vi inte lådinsats i plåt för våra större lådor som dubbellådan eller mellangolvslådan mycket pga. vikten skulle bli alldeles för mycket. Men för de mindre lådorna är dessa perfekta om du vill ha en robustare utrustning än Plexiglaset.