• Hem
  • 5
  • Bilveckor – Volkswagen

Bilveckor – Volkswagen

Volkswagen – Störst i Sverige på Transportbilar.

Under 2018 sålde Volkswagen till 30% av den totala transportbilsmarknaden i Sverige. Detta gör att VW är störst på transportbilar i Sverige. Bland sina populäraste modeller för hantverkare, snickare, vvs-installatörer och målare hittar vi Caddy, Transporter och Crafter.

Volkswagen Crafter inredd med BOB System Bilinredning & Essve Rack för Essbox

 

Volkswagen Caddy

Caddyn kom till världen 1982 och har sedan dess kommit i flera olika utföranden. Den första Caddyn ser inte riktigt ut som den gör idag, då hämtade den inspirations till sitt utseende från VW Golf. Fokus för Caddyn har dock alltid varit detsamma. Att vara ren liten men praktisk transportbil.

Idag är Caddyn en av Sveriges mest sålda transportbilar tillsammans med VWs nästa storlek på transportbil, Transportern.

VW Caddy från 1982

 

 

Förslag på Bilinredning till en Caddy

 

Pris på förslag: 9 400 kr

BeställningsID: Caddy20

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se

 

 

Volkswagen Transporter

Transportern visades upp för första gången 1949. Transportern är den perfekta mobila arbetsplatsen samtidigt som den erbjuder en körupplevelse i klass med de bästa personbilarna.

Transporter Skåp finns med två olika axelavstånd och tre olika takhöjder. Du kan välja mellan enkel- och dubbelhytt. Med andra ord finns det alltid möjlighet att finna en lösning som passar företagets verksamhet. Skåpversionen har en genomlastningslucka som gör det möjligt att lasta långa objekt, upp till 330 centimeter (lång hjulbas). Den breda, skjutbara sidodörren gör lastningen enkel.

 

Förslag på Bilinredning till en Transporter

Pris på förslag: 15 602 kr

BeställningsID: Transporter20

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se

 

 

Volkswagen Crafter

Volkswagens största transportbil är Craftern. VW Crafter lanserades 2006 och är syster med Mercedes Benz Sprinter. Craftern blev vald till ”Van of the Year” 2017 för att vara en bil för föraren som dessutom bidrar till företags bästa ekonomi och minskar påverkan på miljön. VW Crafter kan ses som antingen liten lastbil eller stor skåpbil.

Du kan få den i versioner med totalvikt upp till 5 ton och en släpvagnslast på 3,5 ton. Crafter med framhjulsdrift har 10 cm lägre lasttröskel vilket gör lastning och lossning enklare.Crafter Skåp har ett slitstarkt trägolv och kan ge dig en lastvolym på hela 18,4 m3. Lasthöjden kan bli nästan 2,2 meter – högst i klassen.

 

 

Förslag på Bilinredning till en Crafter

 

 

Pris på förslag: 21 171 kr

BeställningsID: Crafter20

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se

 

 

Volkswagen Amarok

Amarok är en pickup med förnämliga terrängegenskaper, fantastisk väghållning och komfort som gör att den imponerar lika mycket på långresor som vid sidan av vägen. Volkswagen själva kallar Amaroken för en terränglimousin.

Ingen annan pickup erbjuder lika mycket utrymme mellan hjulhusen. Lastbredden på 1,222 mm tillåter att Europapallar lastas på bredden. Lastytan är 2,52 m2 och lastutrymmets sidor är 508 mm höga. Den praktiskt låga lasttröskelhöjden är 780 mm. I öppnat läge kan bakluckan belastas med 200 kg och fungerar som en förlängning av flakytan.

 

 

 

Förslag på Bilinredning till en Amarok

 

Pris på förslag: 7 400 kr

BeställningsID: Amarok20

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se