Bilveckor – Peugeot

Peugeot – Från Proffs till Proffs

Peugeot erbjuder ett brett utbud av transportbilar för att du ska kunna hitta precis den bil som passar dig och din verksamhet. Det finns gott om valmöjligheter, alltifrån motor till storlek i längd, höjd och bredd. Peugeot är ett prisvärt alternativ om man ser till utrustning och motorstorlek. Bland transportbilsmodellerna hittar man Partner, Expert och Boxer.

 

 

Peugeot Partner

I din Peugeot Partner kan du njuta av en komfort som är helt ny i transportbilssegmentet. Det gör bilen till ett andra kontor. Tack vare den effektiva ljuddämpningen kan du ostört ringa samtal i en ljudisolerad miljö, och du kan ladda telefonen trådlöst med hjälp av induktion. Peugeot Partner har en modern design med kompakt ratt, head up-display som ger god manövreringsförmåga och verklig körglädje tack vare förarplatsens enastående ergonomi

 

 

Förslag på Bilinredning till en Partner

Pris på förslag: 6 882 kr

BeställningsID: Partner202

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se

 

 

 

Pris på förslag: 6 327 kr

BeställningsID: Partner20

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se

 

 

Peugeot Expert

Skåpbilen Peugeot Expert har många styrkor tack vare den nya bottenplattan, utformad för att underlätta för dig i din yrkesverksamhet och uppfylla alla dina krav. Tack vare de moderna motorerna får du alltid god körkomfort och hög prestanda. Stadskörning utan begränsningar, med kompaktversionen på 4,60 m kan du på ett smidigt sätt köra i stadsmiljö. Bilens utformning är särskilt anpassad efter stadskörning. För att ännu bättre kunna uppfylla dina yrkesmässiga behov finns Peugeot Expert tillgänglig i flera versioner: skåpbil, dubbel-hytt, chassi, påbyggnationer och kombi med upp till 9 platser.

 

 

 

Förslag på Bilinredning till en Expert


Pris på förslag: 8 650 kr

BeställningsID: Expert20

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se

 

 

Peugeot Boxer

Eftersom alla yrken kräver olika utrustning, så finns Boxer i flera olika versioner och storlekar. Boxer skåp finns med åtta olika karosser att välja mellan, med en lastvolym från åtta till 17 m3. Lastbredderna är bland de bästa i segmentet. Motorerna sträcker sig från 120–165 hästkrafter, alla med ett imponerande bottenvrid och låg bränsleförbrukning. Inredningar, inklädnader och de olika påbyggnationerna gör möjligheterna oändliga, allt för att kunna passa just din verksamhet.