[et_pb_db_breadcrumbs _builder_version=”4.22.1″ _module_preset=”default” text_font=”Libre Franklin|||on|||||” text_text_align=”left” text_text_color=”#4C565C” text_font_size=”12px” text_letter_spacing=”0.5px” background_color=”#FFFFFF” text_orientation=”left” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_db_breadcrumbs]

Bilveckor – Ford

Ford – Byggd för dig som bygger Sverige

Fords transportbilar är utan tvekan ett utav Europas populäraste leverantörer av transportbilar. De vanligaste modellerna inom ford för hantverkare är Connect, Custom, Transit & Ranger.

Bilinredning till Ford Connect

 

Ford Connect

2002 släppte Ford modellen Connect. En mindre och smidigare transportbil än de andra Transit modellerna. Transit Connect har utvecklats de senaste åren: med sitt sofistikerade nya utseende, modern och uppdaterad interiör och mer avancerad teknik än någonsin.Den uppdaterade tekniken har även lett till förbättrad bränsleekonomin och lägre utsläpp, vilket så klart även ger lägre driftskostnader.

 

 

 

Förslag på Bilinredning till en Caddy

 

Pris på förslag: 7 774 kr

BeställningsID: Connect20

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se

 

 

 

Pris på förslag: 5 884 kr

BeställningsID: Connect202

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se

 

 

Ford Custom

Transportern visades upp för första gången 2012. Transportern är den perfekta mobila arbetsplatsen samtidigt som den erbjuder en körupplevelse i klass med de bästa personbilarna.

Transit Custom har alltid varit känd för sin robusta kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av dels innovativa funktioner och smart teknik, dels ökad effektivitet, överlägsen design och hantverksskicklighet. Resultatet: du kan se fram emot att sätta dig bakom ratten på en skåpbil som är mer raffinerad och sofistikerad än någonsin.

En fiffig ny design på spåret i skjutdörrarna täcks för att dölja skjutmekanismen. Resultatet blir förbättrad aerodynamik och en reducerad bullernivå. Transit Customs kaross utgörs till över 40 % av borstål och andra superstarka ståltyper, inklusive vissa delar av säkerhetsväggarna i passagerarutrymmena. Detta gör den extremt lätt och kollisionsresistent. Karossdesignen har också optimerats genom 4.500 datorsimulationer och 30 krocktester med verkliga bilar

 

 

Förslag på Bilinredning till en Custom


Pris på förslag: 14 200 kr

BeställningsID: Custom20

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se

 

 

Ford Transit

Smartare, ännu mer användbar, uppkopplad teknik. Mer kraftfulla och effektiva motorer. En iögonfallande ny design. Och, viktigast av allt, förbättringar när det gäller lastkapacitet. Så många förbättringar har gjorts sen Ford Transit kom till världen 1953.

Exteriören på vår senaste Ford Transit ger en fräsch stil på den välkända formgivningen. På insidan har den intelligent framtagna kuppen samtidigt en ny instrumentpanel som ger dig en serie avancerade tekniker på fingeravstånd. Nya Transit har ett imponerande lastutrymme både när det gäller lastlängd, bredd (från hjulhus till hjulhus) och det användbara invändiga höjdutrymmet. Med 15,1 kubikmeter lastutrymme får du plats med last som är längre än tre meter. Och med en lastkapacitet på upp till 2,1 ton har du aldrig ont om plats eller möjlighet att transportera nästan allt. Breda sidolastdörrar, optimerad öppningshöjd och ett trappsteg bak gör att du enkelt kommer åt din last.

 

 

 

Ford Ranger

Nya Ford Ranger är konstruerad för att verkligen få jobbet gjort. Europas mest sålda pickup har nu också mer teknik än någonsin tidigare. Avancerade system som vägmärkesigenkänning, filhållningshjälp och parkeringssensorer ökar din medvetenhet och ditt självförtroende på vägarna. Backstartshjälpen, kontroll i nedförsbacke och aktiv parkeringshjälp hjälper dig också att behålla kontrollen.

Siffrorna talar för sig själva i nya Ford Ranger. Pickupen har en lastkapacitet på ett ton och kan dra upp till 3 500 kg. Den har en markfrigång på 237 mm och vadar enkelt genom vatten som är upp till 800 mm djupt. Faktum är att varje aspekt av det prisbelönta fordonet är precisionskonstruerad för mångsidighet, tillförlitlighet och kapacitet.

 

 

 

 

 

Pris på förslag: 7 800 kr

BeställningsID: Ranger20

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se