Snickarens Vecka 2021

Denna veckan zoomar vi in bilinredning till snickare. Vi och våra återförsäljare bygger bilar till snickare varje vecka och det som är det vanligaste önskemålet för snickare är stora ytor för förvaring. Där man enkelt kan förvara verktygsväskor, maskiner, sågar, stegar och material. Vi ser att många snickare önskar att ha mycket av lastutrymmet kvar ledigt i bilen och kanske inte ”maxa” med inredning. Detta så att gipsskivor, dörrar och annat får plats i bilen. Vi ser även att snickare önskar plats för dammsugare, då brukar vi lämna plats i hyllsystemet så att dammsugaren får en given plats.

 

Stora hyllplan med väskstöd

Som snickare har man många maskinväskor som behöver ställas in i bilen. Större hyllplan i kombination med vårt tillbehör väskstödet brukar vara bästa lösningen för förvaring av maskinväskorna. Våra hyllplan finns i djupen 310 mm och 425 mm. Checka av storleken på dina väskor innan du väljer djupet på inredning så att du vet vilket djup på hyllplanen som passar dig.

Köp bilinredning

Köp väskhållare

 

 

 

 

Dubbelgolv

Många av de bilar vi inreder till snickare är med Dubbelgolv. Dubbelgolvet är praktiskt då du kan förvara verktyg och maskiner i lådor under golvet men ha hela lastutrymmet kvar i skåpet för material. Dubbelgolvslådorna är 470 mm breda, 240 mm höga och 850 eller 1275 mm djupa.

Köp Dubbelgolv

 

 

 

 

 

BOB Rack

En annan favorit för snickaren är BOB Racket. BOB Rack är en lådhurts med utdragbara hyllplan. På hyllplanen kan du placera lådor för skruv, mutter, spik. BOB Rack är framtaget för att passa de flesta systainerväskor så som Raacos Carry-Lite eller Essves Essbox. Är du osäker på om din väska passar i vårt BOB Rack. Hör gärna av dig så kollar vi så att det passar!

Köp BOB Rack

 

 

 

Steghållare

Missa inte BOB Systems steghållare som du hänger i taket på bilen. Stegen fästs och glider in i taket på en skena. Ett måste för snickaren!

Köp Steghållare

 

 

 

Skräddarsy din bilinredning

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag av bilinredning till snickare som passar dina behov. Kontakta oss så hjälper någon av våra rådgivare och säljare dig att ta fram ett förslag.

  • Postad i Bilinredning
  • Kommentarer inaktiverade för Snickarens Vecka 2021

Comments are closed.