Säkerhet – Krocktestad bilinredning

Din säkerhet är vår högsta prioritet. Vi vill att du som köper BOB System Bilinredning ska känna dig trygg på vägarna. Oftast lastas transportbilarna tungt och vi vill vara med att bidra till en säkrare arbetsplats därför jobbar vi ständigt med att göra produkten lättare utan att kompromissa med stabilitet och kvalité.

Läs mer om vad du ska tänka på vid last av transportbil: Säkerhet – Lasta Rätt i Transportbil

En säker bilinredning:

BOB System bilinredning är enkel att montera, bygga till, ändra och flytta mellan fordon. Vi samarbetar med småländska tillverkare som ser till att bilinredningen är gediget gjord, vilket gör att BOB nästan aldrig har några reklamationer. Inredningens grund består av en kraftig gavel, lådkassetter och hyllor. Det är vår unika utformning som gör att inredningen håller måttet.

Det som vid första anblick kan se ut som vilken skåpsinredning som helst får en annan innebörd när du tittar lite närmare på varje detalj. Våra produkter är omsorgsfullt tillverkade för att nå maximal hållbarhet med ett pris som attraherar. Vår verkstadsinredning är konstruerad så att den håller lasten på plats vid en krock och infästningen vi tillverkar gör att bilinredningen bromsas upp mjukt.

I vår standard inredning ingår alltid vår säkerhetsgavel. Gaveln är unikt bockad runt benet vilket gör att inredningen får en stabilitet som inte går att jämföra med andra på marknaden. Att bara skruva plåten rakt på benet hade såklart varit ett billigare och materialsnålare alternativ, men för att vi ska vara trygga med att du ska vara säker är våra produkters konstruktion alltid viktigare än priset.

Krocktest

BOB System bilinredning har med beröm fått godkänt krocktest av Rise (Statens Provningsanstalt).

Var noga när du köper bilinredning att det inte enbart står att inredningen är krocktestad utan även godkänd! Vår inredning fick beröm över hur säkert inredningen står i bilen. Vid krocktestet lastas modulinredningen med vikter och körs på en skena framåt in i en vägg. Vid testat kontrolleras hur mycket inredningen rör sig när den blir utsatt för den här typen av kraft. Säkerhet – Krocktestad bilinredning.

 

TüV Nord Certifiering

BOB System skåpsinredning innehar TüV Nord certifiering för säker lastning. Vid TüV Nord test lastas bilinredning infäst i en bil med 1 ton grus. Bilen körs sedan i tvära kast och hårda svängar för att testa modulsystemets stabilitet och hållbarhet. BOB System bilinredning klarade testet utan anmärkningar.

 

 

Riktig Krock – Det bästa krocktestet!

Vi har under våra 10 år i branschen enbart rapporterats om en riktig krock. Där en bil helt kört av vägen. Lyckligtvis klarade sig föraren bra, och så även inredningen. Även om inte allt gick att återanvända utav bilinredningen visar den här krocken att våra tester även gäller ute i det verklige livet. Bilinredningen flög inte i sär eller lämnade sin position. Den stod stabilt kvar i bilen.

 

 

 

Säkerhet – Krocktestad bilinredning.

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för Säkerhet – Krocktestad bilinredning

Comments are closed.