Systrarna som säljer bilinredning

 

 

 

Hej!

Vi heter Matilda & Amanda är två glada systrar som är med och driver BOB System tillsammans med vår pappa. Det allra viktigaste för oss är att din vardag är enkel. Därför vill vi vara personliga och flexibla i vår service.

2010 startade Peter Lindahl BOB System med visionen att skapa en bilinredning till transportbilen som förenklar hantverkarens vardag. Idag snart 10 år senare är visionen fortfarande den samma.

Vi drömmer om att kunna vara med och ta BOB System till nästa nivå. Vi vill förenkla för dig som kund och hjälpa dig göra smarta val, hela vägen från det att du bestämt vilken bil du ska ha tills dess att bilinredningen suttit i din bil i minst 5 år och det är dags för nästa bil! Ja, för så lång är garantitiden om du väljer att montera hos någon av våra återförsäljare. Smart va!?

Idag har BOB System ca 30 återförsäljare (Bobbare) i Sverige. Dessutom har vi även internationella Bobbare i Belgien, Danmark, Finland & Estland. Under 2020 hoppas vi även kunna komma in på den tyska marknaden.

Under 2019 gjorde vi det ännu enklare för dig att välja rätt bilinredning till din bil då vi lanserade vår webshopp. Vi tror att e-handeln business 2 business kommer öka lavinartat de kommande åren. Nu slipper du bläddra genom kataloger eller vänta 3 veckor på offerter. Med bara några få klick får du fram en mängd färdiga förslag som du enkelt kan beställa hem eller får monterad in i bilen hos en av våra Bobbare.

 

Lär känna oss lite bättre

 

Amanda är vår stjärnsäljare som varit med i företaget sedan 2015. Amanda har varit med både i stora upphandlingar och mötet med den enskilde hantverkaren på landsbygden. Amanda sköter dessutom ekonomin och inköp av nya produkter. Finns helt enkelt inget hon inte är en stjärna på!

 

Mc Donalds – Max
Superstark – Supersnabb
Prata med djur – Läsa tankar
Transport bil – Pick-up
Popnit – Bult

 

 

Matilda kom in i bolaget 2018 och har sedan dess lärt sig så mycket hon bara kan om google ads och lastslädar. Matilda jobbar mesta dels med marknadsföring men servar och hjälper också våra utländska Bobbare. Detta såklart när hon inte hjälper någon av våra kunder att välja rätt inredning till sin bil.

 

Mc Donalds – Max
Superstark – Supersnabb
Prata med djur – Läsa tankar
Transport bil – Pick-up
Popnit – Bult

 

 

2010 startade Peter BOB System. Det finns inget Peter inte kan om våra fantastiska produkter. Ingen idé eller byggnation är omöjlig, allt passar i din bil om du väljer BOB System. Peter är ständigt på jakt efter nya smarta lösningar och produkter. Dessutom letar han alltid efter vår nästa Återförsäljare eller Bobbare. Hör av dig till Peter om du vill bli en i gänget!

 

Mc Donalds – Max
Superstark – Supersnabb
Prata med djur – Läsa tankar
Transport bil – Pick-up
Popnit – Bult

 

 

 

 

 

 

  • Postad i Bobbare
  • Kommentarer inaktiverade för Systrarna som säljer bilinredning

Comments are closed.