Lastsläde

 

 

BOB System lastsläde till pick-up och transportbil är rätt lösning för dig som lätt vill komma åt överallt i bilen. Lastsläden är lätt att dra ut och har olika lägen där man kan ”låsa fast” den. BOB System Lastsläde kan byggas på olika sätt med BOB System golvskiva för bil eller pick-up. På så vis kan du lätt dra ut hela golvskivan ur bilen. Du kan även bygga BOB System Bilinredning på lastsläden. Detta är ett väldigt ergonomiskt sätt att läsa lastningen i din bil. Enkelt kan du dra ut hela gastuber ur bilen utan att behöva klättra in och lyfta ur dem! Smart va! BOB System Lastsläde är helt och hållet tillverkad i Småland och är helt klart en utav våra mest sålda produkter!

BOB System lastsläde är testad att klara 400 kg!!! i utdraget läge. Den har högkvalité till ett mycket bra pris. Lastsläden kommer i flera olika storlekar för att passa just ditt behov. Om du ska placera en bilinredning ovanpå släden rekommenderar vi någon av de mindre/smalare slädarna.

 

Golvskiva för Pickupper

Vi har 2 golvskivor till pick-upper. Golvskivan på vänstra bilden är i durkplåt/ aluminium. Golvskivan till höger är i trä. Båda golvskivorna kommer med en sarg och går att beställa i vår webbshop här.

 

 

Beställa online

Beställ din lastsläde enkelt på vår hemsida idag och få den levererade inom 3-5 arbetsdagar. Beställ här. Antingen monterar du den själv med hjälp av vår monteringsanvisning eller så kontaktar du någon av våra Bobbare här. Önskar du ett specialbygge eller skräddarsytt förslag. Tveka inte med att höra av dig till någon av våra säljare på 0370-10801 eller maila info@bobsystem.se. Våra Bobbare står också alltid redo till hands för att förverkliga dig med dina egna smarta idéer.

Vi har byggt många fina bilar med lastsläde. Önskar du mer inspirationsbiler kan du kika in här.

 

 

 

 

 

  • Postad i Tillbehör
  • Kommentarer inaktiverade för Lastsläde

Comments are closed.