Inte bara smarta, vi är snabbast också!

Lager i Värnamo

BOB System startades 2010 i Smålands djupa skogar, Värnamo. I början fanns ett litet lager med de allra vanligaste artiklarna på plats. Med åren har både antalet produkter och försäljningen ökat. Under många år sköttes lagret av en extern firma men sedan hösten 2018 äger BOB System egen lagerlokal. I samband med detta anställdes även BOBs egna lagerpersonal. Allt för att kunna erbjuda våra kunder snabba leveranser.

Idag finns ett gediget lager med alla artiklar på plats för att kunna leverera din bilinredning snabbt. Våra öppettider är 07.00-16.00 och du är välkommen att komma förbi och kolla hur vi har det. BOB System Service Center ligger på Silkesvägen 35 i Värnamo.

Snabba leveranser

Vi vet att det är viktigt att kunna leverera snabbt. Vi tycker inte att kunden ska behöva vänta när man väl bestämt sig hur man vill ha det. Vårt mål är att skicka leveransen dag efter orderdag. Därför har vi en leveranstid som är 3-5 arbetsdagar. Detta gör oss snabbast i branschen på leveranser av bilinredning. Beställer du tidigt en dag kan vi tom skicka godset samma dag!

Vår vision är att göra din vardag enklare. Vi vill inte att du ska behöva oroa dig över leveranser eller vänta för länge. Vi vill inte att du ska behöva pussla för mycket i ditt schema för att få en bilinredning på plats. Vi gör jobbet åt dig.

 

 

 

 

 

 

 

När det går fel

Självklart kan saker och ting gå fel och visst är det så att det ibland saknas en viss produkt på lager. Det positiva är att all tillverkning av BOB System bilinredning sker runt om Värnamo. Saknas någon produkt kan vi snabbt få fram den.

Du kan läsa mer om våra allmänna villkor kring leveranser HÄR

Glöm inte kika på våra färdiga förslag av bilinredning till din servicebil, eller några av våra tillbehör! Vi står redo att leverera snabbt till dig!

/Matilda Lindahl

 

 

 

  • Postad i Bilinredning
  • Kommentarer inaktiverade för Inte bara smarta, vi är snabbast också!

Comments are closed.