Bilinredning 425-246 - Iveco, Daily 3520 H2 10,8 m2

Det här modulsystemet kommer med 6 lådor i olika storlekar. De mindre lådorna är perfekta för små prylar som kopplingar och skruv. I de stora lådorna får du snabbt undan verktyg. Kassetterna med lådor kan flyttas till höger sida av inredningen.Bilinredning 425-246 - Iveco, Daily 3520 H2 10,8 m2 är helt och hållet tillverkad i Sverige

Förmontering

Förmontering är en tjänst där vi levererar lådorna förmonterade

Välj förmontering 1 500 kr

Helinstallation i din bil

När du väljer helinstallation lämnar du in bilen till någon av våra montörer som monterar paketet direkt i din bil. När du väljer att installera din bilinredning hos någon av våra auktoriserade återförsäljare lämnas 5 års garanti.

Välj montör

23 074 kr

Priser anges exkl. moms
Fraktkostnad tillkommer i kassan

Beskrivning

Bilinredning 425-246 - Iveco, Daily 3520 H2 10,8 m2 är Sveriges smartaste bilinredning. Tillsammans med småländska leverantörer tillverkar vi en Bilinredning 425-246 - Iveco, Daily 3520 H2 10,8 m2 med minsta möjliga miljöpåverkan. Vårt modulsystem går att modifiera så att den passar så som du vill ha det i bilen, därför kan vi med självförtroende säga att den passar i alla bilar. Inredningens hyllor och lådor är tillverkade av plåt som rostskydds behandlas och pulverlackeras.

Att ha en välfungerande och praktisk bilinredning gör att man kan maximera sin produktivitet och effektivitet, samtidigt som man håller ordning och reda på arbetsplatsen. En smart serviceinredning kan vara skillnaden mellan att slösa tid på att leta efter verktyg och utrustning i skåpbilen, och att snabbt och enkelt kunna komma åt allt man behöver för att utföra sitt arbete.

En smart bilinredning kan vara mycket individanpassad och anpassas till olika branscher och yrkesgrupper. Det finns olika moduler och tillbehör att välja mellan, såsom hyllor, lådor, verktygshållare och förvaringslösningar för specifika verktyg eller utrustning. Det finns också möjlighet att integrera olika funktioner som arbetsbänkar, belysning och eluttag för att underlätta arbetsprocessen. Minska risken för skador och olyckor genom att ha en ordnad och säker arbetsmiljö. Ett välordnat modulsystem minimerar risken för att verktyg och utrustning ska rulla omkring eller bli skadade under transport. Modulsystemen från BOB System är krocktestade av RISE och TüV Nord Certifierade. Vi ger 5 års garanti vid montering hos någon av våra certifierade montörer. Köp förmonterad Bilinredning 425-246 - Iveco, Daily 3520 H2 10,8 m2 för att spara tid. Välj förmontering eller montering hos en av våra Bobbare här på produktsidan.

Ytterligare information

Vikt129.7 kg
Dimensioner2650 × 425 × 1790 mm