Vad är en bra bilinredning för dig?

Det finns många sätt du kan inreda din bil på, men vad passar dig?
Att ha en välanpassad och funktionell bilinredning i din arbetsbil spelar stor roll för både din säkerhet och för din effektivitet. Om du är snickare, rörmokare, elektriker eller service tekniker så erbjuder vi på BOB System ett komplett utbud av verkstadsinredningar.

Saker att tänka på inför ditt köp av bilinredning för en skåpbil

Hur vill du att ditt lastutrymme ska utnyttjas?
Hitta inspiration hos andra hantverkare, på vår hemsida under ”Inspiration” kan du se hur andra valt att inreda sina bilar. Även vår instagram är fylld med massa smarta lösningar. Våra säljare och Bobbare har också god erfarenhet och kunskap och vet vad som funkar bra så tveka inte på att lyfta luren för att få en skräddarsydd lösning.

Har du koll på bilens olika mått?
Alla bilar kommer i olika utföranden och former. Måtten på tak, hjulhus eller dörröppningar kan variera. En VW Caddy har ett annat utformande än en Peugeot Partner. Om du väljer en ett färdigt förslag på vår hemsida passar det garanterat i den bilen. Önskar du något mer skräddarsytt ber vi dig återigen att ta kontakt med våra säljare eller Bobbare.

Hur effektiviserar du din arbetsdag?
Tänk på olika flaskhalsar som du möter i din vardag när det kommer till ditt arbetsfordon. Finns det något som skulle underlätta för dig om du inredda din bil på ett annat sätt? Ta med det i din skiss.

Tips på hur du kan inreda din skåpbil

1. Bilinredning med dubbla sidodörrar

Vi har sett att dubbla sidodörrar är en favorit hos många. Då kan man på ena sidan maxa med inredning i dörren. Detta gör att du slipper gå in i bilen eller i många fall, krångla dig in i bilen. Öppna istället dörren och allt finns där. 

2. Skåpsinredning med lådor genom dörr

Behöver du lätt komma åt dina verktyg när du är ute på jobb? Varför inte vända lådhurtsen så du kommer åt på ett enkelt sätt utifrån bilen. Här är lådhurtsen vriden så att du når enkelt från bakdörren. Funkar bäst om hjulhuset i bilen är inbyggt.  

3. Verkstadsinredning med olika verktygsväskor

Har du också många olika toolboxar från olika märken? Allt passar i BOB System. Kombinera hyllplanen så att de passar dig. Ta hjälp av våra säljare och Bobbare som är experter på att hitta rätt lösning för dig.  

4. Inredning för hundbur

Hundbur och förvaring… hur gör jag det bäst i min pick up? Kanske så här? Med BOB systems dubbelgolvslåda kan du enkelt kombinera med hundbur och bygga bilen så som du vill ha det.  

5. Bilinredning till flakbilar

Med bilinredning i en kåpa kan du nå allt utifrån bilen. På ett lättillgängligt sätt få tag på dina verktyg, lasta bilen och få en översikt av allt du har. Inredningen hjälper dig att hålla ordning och reda.  

Tveka inte på att höra av dig för att få hjälp med en smart lösning!