Köp förmonterad inredning

På BOB System strävar vi varje dag för att göra livet för hantverkaren enklare. Vi vill göra det enkelt att välja, köpa och arbeta med vår bilinredning. För att göra köpet och installeringen av bilinredning ännu enklare erbjuder vi förmonterad inredning. Det innebär att vi levererar inredningen monterad och klar för insättning i bilen.

Spara tid

Genom att välja en förmonterad inredning sparar du tid. Även om många av våra kunder är händiga och enkelt klarar att montera ihop inredningen själva kan det ta lite tid innan man har fått ihop det. Så är det ju med allt man inte gör så ofta. Spara in tid och köp istället bilinredningen monterad.

 

Prioritera din säkerhet

Genom att beställa en förmonterad inredning kan vi garantera att den är ihopsatt på rätt sätt. Ihopsättning och montering av inredningen är den största faktorn som påverkar säkerheten för föraren. Med en förmonterad inredning vet du att vi har satt ihop den enligt krocktestad inredning. Så prioritera din säkerhet och få inredningen komplett skickad till dig.

Infästning i bilen

Det allra viktigaste när det kommer till inredningens livslängd och förarens säkerhet är infästningen i bilen. Med en förmonterad inredning kan vi garantera att inredningen är ihopsatt korrekt men vi kan fortfarande inte garantera infästningen i bilen. Du väljer själv om du vill fästa inredningen i bilen på egen hand. Se då till att följa våra monteringsanvisningar noga så att du använder lika många fästpunkter som vi samt att du placerar dem rätt. Vi rekommenderar alltid att ha infästning gjord hos någon av våra certifierade BOBBARE. Då kan vi garantera att inredningen sitter som den ska och används på rätt sätt. När du får infästning gjord hos någon av våra Bobbare ingår 5 års garanti.

Beställ förmonterad inredning

I dagsläget erbjuder vi tyvärr inte förmonterad inredning som ett alternativ i vår webshop. (Kommer 2022!) men än så länge kan du beställa genom att maila artikelnummer till info@bobsystem.se och be om pris för förmontering. Det går även bra att ringa oss på 0370-10801 så hjälper vi dig!

Vi ser fram emot att leverera Sveriges Smartaste Inredning till dig!

 

 

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för Köp förmonterad inredning

Comments are closed.