Målarens Vecka 2021

Nu har det äntligen blivit dags för att kika närmare på bilinredning till Målare! Vi inreder ständigt målares bilar och har många nöjda kunder. Målaren behöver ju inte förvaring för oändligt med verktyg. Däremot bra plats för färg, penslar och en stege. Målaren brukar oftast vilja inreda sin bil med några lådor där man kan förvara mindre saker som maskeringstejp, spackelskrapor,  och penslar. För färgburkar och hinkar brukar oftast våra större hyllplan med lucka vara extra populärt. Vi ser även att målaren gärna inreder sina bilar med dubbelgolv. För målaren brukar även vår steghållare som man hänger i taket vara omtyckt. På så vis frigör man utrymme på golvet för hinkar och andra större, tyngre saker.

 

Inredning med stora hyllplan + lucka


Som målare är det viktigt att ha någonstans att ställa färgburkar och hinkar på ett stabilt och tryggt sätt när man kör bilen. Våra hyllplan kommer i djupen 310 och 425 mm och kan byggas på med hög lucka (som på bilden) låg lucka.

 

 

 

 

Steghållare


Det finns olika smarta lösningar för att få stegen på plats. Dels har vi steghållare som man fäster i taket. Men för mindre stegar kan våra stora krokar passa riktigt bra. Så varför inte hänga stegen vid sidan av inredningen?

Köp Krokar

 

 

 

 

 

Inredning med några få lådor och stora hyllplan


Målaren är den hantverkare som kanske allra mest gillar kombinationen av lådor och hyllor i sin bilinredning. Bilinredning till målare skulle man kunna sammanfatta lite som ”lite av allt”.

Köp bilinredning

 

 

 

 

Dubbelgolv


En annan favorit för målaren är dubbelgolv. Visste du att du kan höja vårt dubbelgolv om det skulle behövas? På bilden ser du ett förhöjd dubbelgolv så att alla hinkar verkligen ska få plats.

Köp Dubbelgolv

 

 

 

Skräddarsy din bilinredning

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag av bilinredning till målare som passar dina behov. Kontakta oss så hjälper någon av våra rådgivare och säljare dig att ta fram ett förslag.

 

 

 

  • Postad i Bilinredning
  • Kommentarer inaktiverade för Målarens Vecka 2021

Comments are closed.