Varför ska du välja en bilinredning från BOB System?

I över 10 år har BOB System gjort vardagen enklare för hantverkaren. Här kommer 5 anledningar till att du ska välja en bilinredning från BOB System.

 

1. Vi har den ”Smarta Bilinredningen”

Med BOB System kan du bygga om, bygga till eller bygga ut din inredning. Vårt enkla modulsystem som bygger upp varje del av inredningen gör att våra lådor, hyllor och kassetter kan kombineras i oändligt många kombinationer. Detta gör att du kan börja med en mindre inredning till en mindre bil. Om du sedan köper en större bil kan du enkelt flytta med dig den mindre inredningen till den större bilen och bygga ut inredningen med nya delar.

2. Lika svenskt som fika!

BOB System bilinredning är helt och hållet tillverkad i Sverige, i småland närmare bestämt. Med våra småländska leverantörer och närheten till produktionen kan vi garantera att inredningen görs på bästa sätt möjligt med tanke på omvärld och kvalité. Dessutom ger det en trygghet till dig som kund då vi kan hålla lagernivåerna på en så rätt nivå som möjligt!

3. Oslagbar kvalité – 5 års garanti

Inredningen från BOB System är både TüV Nord Certifierad och krocktestad av RISE. Med ett fåtal reklamationer per år kan vi enkelt garantera dig 5 år på inredningen. Detta om du får serviceinredningen monterad hos någon av våra certifierade montörer och Bobbare. Infästningen och monteringen av inredningen är det absolut viktigaste när det kommer till hur länge inredningen håller och hur säkert det blir för föraren av bilen.

4. Beställ idag – montera på fredag!

Vi har snabbast leveranser på marknaden då vi skickar dag efter orderdag! Beställer du en onsdag bör du ha inredningen hos dig på fredagen. Vi har allt på lager och skeppar till hela norden! Skulle något saknas på lagret har vi nära till produktionen som snabbt kan få fram de produkter som saknas. Vår generella leveranstid är 3-5 arbetsdagar.

5. Kan vi fixat’t? Klart vi kan!

Tröttnar du på stora företag där du måste maila kundtjänst för att få svar. Till oss kan du alltid ringa! För oss är ett personligt bemötande som löser det du söker på bästa sätt något av det viktigaste! Vi svarar gärna på frågor, skräddarsyr inredningar eller pratar fördelar och nackdelar om olika lösningar till in bil. Önskar du att vi besöker dig med demobil och skissar på bilinredning ihop så gör det jättegärna! Ring oss på 0370-10801 eller maila oss på info@bobsystem.se

 

 

 

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för Varför ska du välja en bilinredning från BOB System?

Comments are closed.