Det finns mer…

… färdiga förslag i vår webshop!

Vår vision är att göra livet enklare för hantverkaren! Därför är vår webshop enkel att använda och du ska enkelt kunna hitta en inredning som passar i din service bil. Du börjar med att välja bilmärke och bilmodell. När du valt får du fram massor med färdiga förslag som passar i den valda bilen.

Vi har fyllt på med färdiga förslag. Så nu hittar du ännu fler smarta lösningar till din Caddy eller liknande mindre bilar. Vi har uppdaterat utbudet för medelstora bilar som Mercedes Benz Vito och vi har öst in förslag med arbetsbänkar till större transportbilar så som Ford Transit eller liknande.

Gå direkt till de färdiga förslagen i webshoppen. Klicka här.

Bilinredning till mindre bilar

För mindre bilar likt VW Caddy, Fiat Doblo, Opel Combo, MB Citan, Renault Kangoo, Peugeot Partner, Ford Connect, Citroen Berlingo mfl.  Har vi tagit fram både förslag som ska vara enkla till ett mycket bra pris och inredningar med mycket lådor och väskor för dig om önskar maxa förvaringen i din mindre bil. De enklare inredningarna kan bestå av enbart 2 hyllplan eller hyllor med någon enstaka låda. Dessa typer av inredningar brukar vara extra populära bland snickare som gärna vill ha mycket hyllplan istället för massor med lådor. Inredningarna med både lådor och väskor finns i olika utföranden. Dessa inredningar brukar falla rörmokare och elektriker i smaken. Vi har även färdiga förslag på inredningar där lådhurtsen kan vridas för att dras ut genom bakdörren och fram mot förarhytten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilinredning till mellanstora bilar

För mellanstora bilar likt Fiat Doblo Maxi, Fiat Talento, Ford Custom, Renault Trafic, Opel Combo, Opel Vivaro, VW Caddy Maxi, Toyota ProAce Comp, Mercedes-Benz Vito, Citroën Berlingo, Citroën Jumpy, Ford Connect, Renault Kangoo Maxi, Nissan NV200, Peugeot Partner, Nissan NV300, Nissan NV400, Volkswagen Transporter, Ford Custom, Renault Master, Peugeot Expert. Har vi likt i förslagen till de mindre bilarna tagit fram båda enkla och billigare förslag samt mer avancerade förslag. Bland annat kan du bland de mer utrustade förslagen hitta vår väldigt omtyckta teleskopiska rörhylla. Rörhyllan löper över hela inredningen och är perfekt för långa smala saker så som lister, rör eller vattenpass. Bland våra nya färdiga förslag till din servicebil likt Ford Custom har vi även tagit fram förslag med lucka. Luckan är mycket omtyckt utav den med mycket verktygsväskor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För större bilar

För större bilar likt Fiat Scudo, Fiat Ducato, Ford Transit, Renault Master, Opel Movano, VW Crafter, Toyota ProAce Long, Mercedes-Benz Sprinter, Citroën Jumper, Peugeot Boxer, Iveco Daily, Nissan NV 400 mfl. Har vi gjort ett gediget arbete för att ta fram färdiga förslag som är utrustade med arbetsbänk, rörhylla, hyllplan för andra märken av systainerväskor än de vi har. Vi har skapat utrymmen där du kan ställa kompressor eller dammsugare. Ja vi har helt enkelt tagit fram massor med smarta lösningar för att göra din vardag enklare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta och mycket mer hittar ni i vår webshop. www.bobsystem.se

 

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för Det finns mer…

Comments are closed.