Inspiration till Bilinredning

Ligger du i hängmattan och behöver inspiration till bilinredning? Kanske funderar du på hur du vill att din arbetsplats ska vara till hösten eller på hur dina anställda ska få en enklare vardag? Här kommer ett blogginlägg för dig!

Vi på BOB System vill göra det så enkelt som möjligt för dig att inreda din bil. Därför har vi tagit fram en mängd av färdiga förslag som passar i din bil men vi vill också hjälpa dig att skräddarsy efter dina behov om det är det du önskar!

Vi har samlat mycket bilder på bilar vi byggt genom åren. På vår hemsida under ”INSPIRATION” hittar du ett urval av bilder på bilar vi byggt. Dessutom kan du följa oss på sociala medier, Facebook & Instagram, där vi ständigt uppdaterar med smarta lösningar till din transportbil eller pickup!

Vi brukar kategorisera våra bilder i 6 olika kategorier.

Mindre bilar

Mellan bilar

Större bilar

Pick up

Dubbelgolv

Lastsläde

 

Mindre bilar

Under kategorin mindre bilar hittar du inspiration till just transportbilar utav mindre storlek. Tex nedan bilmodeller:
Inspiration till bilinredning till VW Caddy, Fiat Doblo, Opel Combo, MB Citan, Renault Kangoo, Peugot Partner, Ford Connect, Citroen Berlingo mfl.

 

 

 

 

 

Mellanbilar

Under kategorin mindre bilar hittar du inspiration till just transportbilar utav mindre storlek. Tex nedan bilmodeller:
Bilinredning till Fiat Talento, Ford Custom, Renault Trafic, Opel Combo, Opel Vivaro, VW Caddy Maxi, Toyota ProAce Comp, Mercedes-Benz Vito, Citroën Berlingo, Citroën Jumpy, Ford Connect, Renault Kangoo Maxi, Nissan NV200, Peugeot Partner, Nissan NV300, Nissan NV400, Volkswagen Transporter, Ford Custom, Renault Master, Peugeot Expert.

 

 

 

 

 

Större bilar

Under kategorin mindre bilar hittar du inspiration till just transportbilar utav mindre storlek. Tex nedan bilmodeller:
Bilinredning till Fiat Scudo, Fiat Ducato, Ford Transit, Renault Master, Opel Movano, VW Crafter, Toyota ProAce Long, Mercedes-Benz Sprinter, Citroën Jumper, Peugeot Boxer, Iveco Daily, Nissan NV 400 mfl.

 

 

 

 

 

Pickup

Här ser du en mängd smarta lösningar för pick-up. Beställ lådor, hyllor, mellangolv eller lastsläde direkt här på hemsidan.

Bilinredning eller lastsläde till Ford Ranger, VW Amarok, Nissan Navara, Mercedes X-klass, Isuzu D-Max, Toyota Hilux, Mitsubishi L200, Dodge Ram.

 

Vit pick-up utrustad med bilinredning 2

 

 

 

 

Dubbelgolv

Vi erbjuder olika lösningar för dubbelgolv till din transportbil utefter dina behov. Dubbelgolv är bra om du vill skapa smart förvaring men ändå behålla ditt lastningsutrymme i skåpbilen eller i din pick-up.

Beställ dubbelgolv HÄR

 

 

 

 

 

 

Lastsläde

Vår lastsläde är marknadens mest prisvärda och kvalitativa! Lastsläden är testad för hela 400 kg i utdraget läge.  Vår lastsläde kommer i flera storlekar och du kan enkelt bygga och kombinera med mellangolv, lådor eller fast bilinredning på släden.

Beställ din lastsläde HÄR

 

 

 

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för Inspiration till Bilinredning

Comments are closed.