Tillverkat i Sverige

BOB System är den smarta inredningen. Inte bara för att den är krocktestad och att det enkelt går att kombinera våra olika delar på många olika sätt utan också för att den är helt och hållet tillverkad i Sverige!

Made by Småland

Vi samarbetar med småländska tillverkare som ser till att serviceinredningen blir gediget gjord. Närheten till produktionen gör att vi hela tiden kan säkra kvalitén. Detta gör att BOB nästan aldrig har några reklamationer. Grejerna håller!

Tillverkning & Lackning

Inredningen tillverkas av plåt i Gnosjö. Här skärs eller stansas plåten ut för att sedan bockas och svetsas ihop. Delarna skickas sedan vidare till Hillerstorp där det lackeras med pulverlack. Plastdetaljerna i vår inredning, så som handtag och backar tillverkas i Värnamo. Något som är gemensamt i alla leden är att vi strävar efter att hela tiden arbeta med leverantörer som tänker framåt, är ISO-certifierade och använder sig av den senaste tekniken. Dels för att vi ska kunna få flexibla och effektiva leveranser men också för att skapa en så hållbar tillverkning som möjligt.

Flexibelt & Effektivt

Närheten till produktionen gör att vi snabbt kan korrigera om leveranser skulle bli fel. BOB Systems huvudkontor ligger i Värnamo med enbart 20 minuter till fabrikerna i Gnosjö och Hillerstorp. Genom vår nära relation till våra leverantörer kan vi hela tiden påverka utvecklingen av våra produkter. Önskar du en specifik färg eller ett specifikt utformande av verkstadsinredning? Då finns det inget som är omöjligt! Vi kan tillsammans ta fram det du söker.

Vår närhet till våra leverantörer gör att vi dessutom kan hålla lagernivån på rätt nivå. Ökar behovet skruvar vi snabbt upp produktionen. Detta är en trygghet för dig som kund men gör också att våra leveranstider är bäst i branschen!

Ett Hållbart Arbetssätt

Genom att jobba nära våra leverantörer kan vi känna oss trygga med att de gör vad de kan för att minska miljöpåverkan. Genom senaste teknik och stora lager kan energibesparingar göras och transporter hållas ner. Även den fysiska närheten gör att våra produkter inte behöver transporteras över landsgränser under produktionen.

Kikar vi enbart på pulverlackering som är en väl beprövad metod, har i sig en bra miljöprofil. Dels är det en färg som inte innehåller några lösningsmedel eller miljöfarliga kemikalier. Dessutom går det återanvända material som inte hamnar på produkten, vilket ger minimalt spill.

 

Vår önskan är att du ska känna dig trygg med valet av bilinredning. Du ska veta att produkten är framtagen på bästa sätt till bästa kvalité. Har du några frågor om tillverkningen eller bilinredningens kvalité. Har du funderingar kring säkerhet, krocktest och andra certifieringar kan du läsa om det här: Säkerhet.  Tveka inte med att kontakta oss!

 

 

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för Tillverkat i Sverige

Comments are closed.