Monterat & Klart

Nu erbjuder vi monterat och klart på alla bilinredningar i vår webshop! För oss är det viktigt att göra din vardag enklare. Väljer du ha montering av bilinredning hos någon av våra montörer blir det inte bara enkelt för dig, det blir säkrare också! Samtliga av våra montörer har genomgått certifiering för montering. Genom våra montörer kan vi säkerställa att bilinredningen inte bara monteras rätt utan även fästs i bilen på rätt sätt.

 

5 års garanti

När du väljer att köpa till montering av bilinredning ingår 5 års garanti. Genom att välja montering kan vi säkerställa att serviceinredning till transportbilen sätts in på rätt sätt och då vet vi att våra grejer håller!

 

Beställ montering av bilinredning enkelt i vår webshop!

Nu kan du lika enkelt som du väljer bilinredning till din bil välja till montering. Först lägger du det förslag av inredning du vill ha i varukorgen, du väljer till tillbehör och sedan väljer du varukorgssidan i vilken stad du önskar få din inredning monterad! Vi finns på följande 25 orter i vårt avlånga land:

Borlänge

Eskilstuna

Gävle

Kalmar

Karlskrona

Karlstad

Kinna

Kungälv

Linköping

Luleå

Malmö

Mariehamn

Norrköping

Skellefteå

Skövde

Stockholm Norra

Stockholm Huddinge

Sundsvall

Umeå

Varberg

Värnamo

Västerås

Örebro

Örnsköldsvik

Östersund

 

Hitta kontaktuppgifter till din montör/ bobbare här: bobsystem.se/kontakta-oss/

 

Beställer du serviceinredning till din servicebil, pickup eller skåpbil via vår hemsida med montering löser vi resten åt dig. Vi hör av oss till dig för att boka tid hos någon av våra montörer! Du lämnar in bilen och hämtar den eller varför låter du inte oss hämta bilen medans du jobbar vidare eller tar en kopp kaffe! Vi erbjuder alltid personlig service som gör vardagen enklare för dig!

 

 

 

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för Monterat & Klart

Comments are closed.