Vi lanserar nya tillbehör!!!

Nu utökar vi vårt redan stora utbud av tillbehör! Vi nöjer oss inte med att erbjuda dig en produktkatalog för att ha ett brett utbud. Vi tänker hela tiden på hur vi ska göra din vardag enklare. Vi hoppas att med vårens 5 nyheter kunna göra din arbetsplats ännu mer smart och flexibel!

Låt oss presentera vårens nyheter!

 

1. Väskhållaren

Väskhållaren fästs på gaveln av din inredning eller på verktygsplåt du har någonstans i din bil. Varför inte på dörren? Väskhållaren har plats för en Carry-Lite väska och är tänkt att komplettera kassetten som byggs in i inredningen. Med väskhållaren får du en väska som kanske används oftare än andra enkelt placerad där du oftast behöver hämta den.

Väskhållaren är tillverkad i plåt och pulverlackerad för att klara yttre påfrestningar.

Beställ väskhållaren på bobsystem.se för endast 295 kr.

 

2. Skruvdragshållaren

Skruvdragshållaren är den perfekta platsen för din skruvdragare. Snabbt, smidigt och enkelt hänger du upp din skruvdragare på gaveln av inredningen. Nu slipper du fundera på vart du lagt den!

Skruvdragshållaren är tillverkad i plåt och pulverlackerad för att klara yttre påfrestningar.

Beställ skruvdragshållaren på bobsystem.se för endast 160 kr.

 

3. Visitkortshållaren

Nätverka och håll koll på dina och andras kontaktuppgifter med hjälp av vår snygga och enkla visitkortshållare! Nu vet du exakt vart du har dina kort och kan enkelt langa fram dina kontaktuppgifter när du är ute på jobb. Visitkorten ligger stabilt på plats i hållaren och inte utspridda överallt i en låda. Hållaren fästs på verktygsplåt, tex på gaveln av inredningen.

Visitkortshållaren är tillverkad i plåt och pulverlackerad för att klara yttre påfrestningar.

Beställ visitkortshållaren på bobsystem.se för endast 160 kr.

 

4. Pärmhållaren

Ännu en hållare tänker du? Ja, tänker vi. Allt för hålla sakerna på plats! Denna hållare är framtagen för att du ska hålla koll på dina pappren. Pärmen hänger i hållaren som fästs på sidan av inredningen. Slipp ha pappren ligga löst i lastutrymmet och i en pärm i en hållare kommer de dessutom se riktigt snygga ut även efter ett par månader… ja varför inte år!

Pärmhållaren är tillverkad i plåt och pulverlackerad för att klara yttre påfrestningar.

Beställ Pärmhållaren på bobsystem.se för endast 295 kr.

 

 

 

5. Kroken

Detta blir nog vår egna favorit av nyheterna. Kroken känns som en efterlängtad produkt och underlättar både arbete och skapar mycket ordning! Vår nya krok är perfekt för sladdar, slangar, ja allt som är långt, skapar mycket oreda och som man bara vill få undan på ett bra sätt.

Kroken är tillverkad i plåt och pulverlackerad för att klara yttre påfrestningar.

Beställ kroken på bobsystem.se för endast 160 kr.

 

 

 

Förutom dessa 5 nya stjänor har vi ju sedan tidigare ett gediget tillbehörs-sortiment. Kika in på vår hemsida för att se alla våra tillbehör och produkter. Du kan köpa lådor, ben och gavlar separat utan att behöva beställa ett komplett inredningsförslag. våra produkter hittar du på bobsystem.se/produkter.

Här kan du läsa mer om BOB Systems egna tillbehör: Klicka här

Här kan du läsa mer om tillbehör vi har tillgängligt från andra leverantörer: Klicka här

 

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för Vi lanserar nya tillbehör!!!

Comments are closed.