BOB System – Passar Alla Bilar

Passar i alla bilar

Vi brukar säga att BOB System är en smart bilinredning. En av anledningarna till att den är smart är att den passar i alla bilar. Det unika modultänket som hela systemet är uppbyggt på gör att du enkelt kan kombinera lådor, hyllor och kassetter precis så som du vill ha det. Detta gör att oavsett skåpet, flakets eller bagageluckans storlek kan du bygga in ett BOB System. Detta gör att vare sig du ha en Ford Connect, VW Amarok, Mercedes Vito eller Volvo XC60  kan du enkelt hitta en bilinredning som passar dig och dessutom skräddarsy den utefter dina behov.

 

Bilinredning i en Volvo XC60. 2 moduler bred (850 mm)

 

Nedan ser du en vanlig inrednings olika bestånds delar. Varje del bygger på standardiserade mått uppbyggda i moduler. Lådorna är tex 1 modul bred (425 mm), hyllplanen i detta fallet är 2 moduler breda (850 mm). De standardiserade måtten gör att du kan vara trygg med att vare sig du köper 3 lådor, 5 lådor och 3 eller 6 hyllplan så passar de med varandra. Dessutom gör detta att inredningen enkelt går att bygga om eller bygga till om du inte skulle bli nöjd eller flytta med dig till nästa bil när du byter bil!

Läs mer om den smarta bilinredningen här. BOB System – Den smarta bilnredningen

 

 

Hitta rätt bilinredning till din bil

Till de allra vanligaste transportbilarna på marknaden har vi ett brett urval av färdiga förslag i vår webshop. Där väljer du först vilket bilmärke och sedan vilken bilmodell du har för att scrolla igenom de olika förslagen som passar i den bilen. När du hittat ett förslag som passar dig kan du enkelt beställa hem det. Hittar du ett förslag som är nära det du tänkt dig kan du dessutom ändra förslaget direkt på hemsidan.

Kolla in våra färdiga förslag och beställ bilinredning här: bobsystem.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Vid byte av bil

BOB System bilinredning passar även om du skulle byta bil! Bilinredningen är alltså inte beroende av att bilmodell. Säg att du börjar med en mindre serviceinredning till en Ford Connect. 2 år senare behöver du byta bil till en Peugeot Expert. Du köper till några Carry-Lite kassetter, hyllor och ben till inredningen du köpte till din Connect och bygger ut den ursprungliga inredningen.

Vi möts ständigt av nöjda kunder som flyttar med sig sina gamla inredningar i nya bilar. Vissa kunder flyttar med sig sin verktygsinredning in i sin tredje bil! Vi älskar att höra om detta. Inte bara för att det visar på att vår inredning håller och är stabil utan att det dessutom bidrar till ett hållbara samhälle när du som kund inte behöver köpa nytt!

 

Bilveckor

Kommande veckor kommer vi att presentera olika bilmodeller och hur BOB System modulsystem passar i dessa bilar. Håll utkik här i bloggen eller på våra sociala medier för att hänga med!

Förhoppningsvis kommer du som kund att kunna hitta den lösning som passar dig bäst! Tveka aldrig på att höra av dig till oss om vi kan hjälpa dig på något sätt!

 

 

 

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för BOB System – Passar Alla Bilar

Comments are closed.