BOB Carry Lite

 

BOB Carry Lite

 

Alla BOB Systems Produkter är noggrant framtagna för att klara hantverkarens vardag. Vi har under flera år jobbat med ta fram en produkt som är stabil, hållbar och säker. Vi sätter kvalitét och säkerhet främst samtidigt som vi vill att våra produkter är enkla att använda, montera och jobba med.

 

BOB Carry Lite

BOB Carry Lite är en kassett för bilinredningen med tillhörande systainerväska. Carry Lite kassetten är tillverkad av samma 1mm lättviktsplåt som hyllplanet och lådan. Även Carry-Lite kassetten är pulverlackerad för att klara förslitningar och eventuella skador bättre. BOB Carry Lite är anpassad för Raacos Systainerväska Carry Lite. Väskan ligger tryggt i bilinredningen under bilfärden och du har samma ordning i bilen när du kommer till nästa jobb!

 

Storlek

Vi har enbart en storlek på vår Carry Lite. Kassetten är 425 x 310 x 120 mm och väskan passar perfekt i kassetten. Det betyder att även om du väljer ett djup av bilinredning på 425 mm så kommer Carry Lite att vara 310 mm djup. Det är inget du märker på själva bilinredningen men det kan vara bra att veta att väskan inte blir så djup och otymplig.

Andra Systainerväskor

Självklart vill vi inte låsa dig till att enbart välja Raacos Systainerväska. Vår inredning är anpassad att klara alla systainerväskor på marknaden. Istället för Carry Lite kassett väljer du Öppen Hylla och i den får de flesta systainerväskor plats. Öppen hylla finns i måtten 425 x 425 eller 425 x 310 mm.

 

 

 

 

Är du intresserad av BOB Rack, tillbehör eller kanske andra produkter? Här hittar du priser, storlekar och hela vårt sortiment!

 

 

 

 

 

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för BOB Carry Lite

Comments are closed.