BOB Rack

 

BOB Rack

Alla BOB Systems Produkter är noggrant framtagna för att klara hantverkarens vardag. Vi har under flera år jobbat med ta fram en produkt som är stabil, hållbar och säker. Vi sätter kvalitét och säkerhet främst samtidigt som vi vill att våra produkter är enkla att använda, montera och jobba med.

 

BOB Rack

BOB System Rack är en hurts med utdragbara hyllplan för systainerväskor. De utdragbara hyllplanen gör att du enkelt kan komma åt i systainerväskorna utan att behöva ta ut dem ur inredningen. Detta gör BOB Rack till ett ergonomiskt val av inredning. Systainerväskor lastade med skruv och mutter kan vara väldigt tunga att lyfta i och ur inredningen. Därför blir BOB Rack den perfekta lösningen där du drar ut väskan, lyfter på locket och tar med den skruv du behöver. Skulle du dock vilja ta med hela väskan är det ju inget som hindrar dig för det!

 

Kulskenorna

BOB Rack har hyllplan försedda med kulskenor som gör att hyllplanen går att dra in och ut. Dessa kulskenor är testade för klara 75 kg. Dock har vi aldrig stött på en systainerväska som går att fylla så mycket att den väger 75 kg. Så det är bara att lasta på!

 

Mini eller Standard

BOB System Rack kommer i Mini eller Standard. Mini är för mindre Systainerväskor så som Raacos väskor som ingår i BOBs original sortiment. Måtten på BOB Rack mini är 450x450x900. BOB Rack Standard är för större systainerväskor så som Essves Ess-box.

 

 

4 eller 7

Förutom att välja storleken på ditt BOB System Rack kan du välja hur många hyllplan du vill att ditt BOB Rack ska ha. Du kan antingen välja att ha 4 hyllplan, och då finns det plats för annat under din inredning eller plats för hjulhuset. Eller så väljer du BOB Rack med 7 st hyllplan och maxar antalet hyllor och plats för systainerväskor.

 

Raaco Systainerväska

Den systainerväska som vi vet passar perfekt i BOB Rack är systainerväskan från Raaco. Den ingår i BOBs original sortiment och passar i BOB Rack Mini.

 

 

 

 

Är du intresserad av BOB Rack, tillbehör eller kanske andra produkter? Här hittar du priser, storlekar och hela vårt sortiment!

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.