BOB Hylla

 

BOB System Hylla

Alla BOB Systems Produkter är noggrant framtagna för att klarar hantverkarens vardag. Vi har under flera år jobbat med ta fram en produkt som är stabil, hållbar och säker. Vi sätter kvalitét och säkerhet främst samtidigt som vi vill att våra produkter är enkla att använda, montera och jobba med.

 

Kvalité

BOB System hylla är bockad av 1 mm lättviktsplåt vilket gör att hyllan inte bara är otroligt stark och stabil utan även sparar in på vikt. Hyllan är pulverlackerad för att klara en tuff vardag men ändå hålla en snygg och clean look. BOB Hylla kan fås med 60 mm eller 20 mm kant. Den högre kanten passa perfekt för våra gula backar och håller verktyg, lådor, brukar och annat du kan tänkas vilja lägga på hyllan på plats.

 

Kanterna

BOB Hylla kan fås med 60 mm eller 20 mm kant. Den högre kanten passa perfekt för våra gula backar och håller verktyg, lådor, brukar och annat du kan tänkas vilja lägga på hyllan på plats. Den lägre kanten på 20 mm passar perfekt om du vill ha systainerväskor på plats i hyllplanet. Den läger kanten gör att väskan får plats på hyllplanet samtidigt som den inte faller ur vid färd. Önskar du köpa hyllplan med 20 mm kant kallas den för ”Hylla Öppen”.

Lucka

BOB Lucka är för dig som önskar kunna fälla ner fronten på hyllplanet. Om du önskar köpa till en lucka för hyllplanet väljer du ”Hylla Öppen” och sedan vilken höjd på luckan du önskar ha. Sedan fäster man plastknoppar vid hylla öppen och din lösning för Lucka finns på plats. Vi har 2 storlekar av lucka. En låg och en hög. Oftast används den höga luckan ner mot golvet men du kan givetvis kombinera luckor och hyllor så som du önskar det.

 

 

Rörhylla & Kabelhylla

Förutom våra vanliga hyllplan kan du hitta både rörhylla och kabelhylla i vårt sortiment! Vår rörhylla är 200 mm djup och teleskopisk! Detta gör att du kan dra ut längden på rörhyllan upp till 3000 mm! Detta gör hyllan oslagbar för långa lister, rör eller vattenpass. Oftast monteras rörhyllan högst upp på inredningen med hjälp av konsoler. Detta gör att hylla kommer in något och följer den oftast lutande väggen på bilen. Vår kabelhylla är perfekt för dig som har många och otympliga kabelrullar.

 

 

Tillbehör

Vi har en mängd smarta tillbehör till våra olika typer av hyllor. En favorit är ju alltid gummimattan. Gummimatta ingår alltid i vår Standardinredning. Så gör även den gula backen. Önskar du istället dela av hyllplanet i ”mindre bitar” så är hyllavdelaren perfekt. Dessutom har vi olika lösningar för belysning till din inredning. Varför inte fästa en LED-list som automatiskt tänds när du öppnar bilen! Fäst den i eller under hyllplanet för att se bättre under hösten och vinterns tidiga och mörka morgnar eller gråa eftermiddagar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är du intresserad av våra hyllor, tillbehör eller kanske andra produkter? Här hittar du priser, storlekar och hela vårt sortiment!

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.