BOB Lådan

 

BOB Systems Låda

Alla BOB Systems Produkter är noggrant framtagna för att klarar hantverkarens vardag. Vi har under flera år jobbat med ta fram en produkt som är stabil, hållbar och säker. Vi sätter kvalitét och säkerhet främst samtidigt som vi vill att våra produkter är enkla att använda, montera och jobba med.

 

Kvalité

BOB Systems Låda är bockad i ett enda stycke. Detta gör att vi kan garantera kvalitén. Den är inte sammansatt av flera olika delar som kan skakas sönder eller brytas av utan lådan är gjord utan fästningar eller skruvar. Det är ett stycke 1mm plåt som är bockat till en enda del! Sen är lådan pulverlackerad vilket gör att färgen är slitstark och skyddar mot skador på plåten.

Handtaget

Handtaget på lådan är väl integrerat i lådan. Detta gör att du slipper stöta i handtaget eller om det hade stuckit ut för långt finns även risk att slå sönder handtaget. BOB Systems handtag går inte sönder. Vi har haft ett fåtal reklamationer de senaste 10 åren så därför vågar vi lova att det håller. Dessutom finns det ingen chans att lådan öppnar sig under färd. Handtaget håller lådan på plats.

Styrka

BOB Lådan är gjord för att klara en tuff vardag. Kulskenorna är testade för att klara 75 kg vikt i lådan. Något som inte ens går att uppnå med lådans storlek. Så det är bara att lasta på.

 

 

 

 

 

 

 

 

BOB System låda kommer i ett par olika storlekar och utföranden. Den ”normala” lådan som oftast sätts ihop med hyllor kan fås i djup eller bredd 425 mm eller 310 mm. Den lådan passar i tillsammans med alla våra beståndsdelar till bilinredning så som Carry-Lite väska eller hyllplan.

 

BOB System Dubbelgolvslåda är vår djupaste låda. Du kan välja antingen ett djup på 850 mm eller 1275 mm. Lådan finns bara i en bredd och den ärr 470 mm men däremot kan du välja att antingen få lådan 240 mm hög eller som dubbel låda med 2 st 120 mm lådor på varandra.

 

Till sist men inte minst kan du välja att ha en extra bred låda. Den här lådan är perfekt för stora verktyg som behöver ligga stabilt på plats när man kör transportbilen. Lådan kommer i de vanliga djupen 310 mm eller 425 mm och bredden på lådan är 850 mm. Höjden går att få i antingen 120 mm eller 240 mm.

 

Tillbehör

Vi har olika avdelare och tillbehör till våra lådor. Vi har mindre små boxar från Raaco som också passar i Raaco Carry-Lite väska. Vi kan dessutom erbjuda avdelare i plexi-plast där du själv kan justera hur stor avdelning du vill ha. Dessutom erbjuder vi en avdelare helt i plåt för skruv, muttrar och bult. Till alla våra lådor finns anpassade gummimattor som gör att ljudet från verktygen och prylarna reduceras betydligt. Gummimatta ingår alltid i vår standardinredning.

 

 

 

Är du intresserad av våra lådor, tillbehör eller kanske andra produkter? Här hittar du priser, storlekar och hela vårt sortiment!

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.