Entreprenadens Vecka!

 

 

Entreprenadens Bilinredning!

Denna veckan vill vi gräva ner oss i Entreprenadens bilinredning och vardag! Vi har tagit fram olika förslag som kan passa för dig som jobbar inom Entreprenad! Mark och anläggnings arbete innebär ofta tuffa miljöer och tunga maskiner. Därför behövs både en bil och utrustning som klarar tunga verktyg och maskiner. Oftast möter vi entreprenadarbetare med pickups och då efterfrågas ofta lastsläde som gör det lättare att lasta maskiner. Entreprenadare kan även vilja kombinera lådor, systainerväskor och mindre förvaring med plats för stora och tunga verktyg.

 

Entreprenadens Favoriter:

 

  • Lastsläde
  • Varierad förvaring (carrylite + lådor)
  • Arbetsbänk
  • Dubbelgolv

 

 

 

Veckans Förslag

Veckans förslag för Entreprenad kommer i olika prisklasser och storlekar. Vi vet att behoven och vad man tycker är bäst varierar lika mycket som det finns anläggare. Beställ din inredning genom att ringa eller maila oss med information om vilken inredning du vill beställa så hjälper vi dig med resten!

Önskar du få ett skräddarsytt förslag hjälper vi dig gärna men ta gärna inspiration av de förslag vi har för dig denna veckan!

Kontakta oss!

 

Entreprenad  1

 

 

 

”Entreprenad 1” är en bilinredning för en mindre bil. Antingen har du en eller två sidodörrar men bilinredning täcker dörrens öppning. Detta gör att du enkelt kan komma åt förvaringsmöjligheter. Inredningen har både carry-lite väskor som du kan ta med dig på jobb och fasta lådor där du enkelt kan förvara skruv, mindre verktyg och instrument. Inåt i bilen löper hyllplan för bra avlastning.

 

 

 

 

 

Entreprenad 2

 

 

 

”Entreprenad 2” ett förslag till dig med pickup! Förslaget har lådor som går ut genom luckan på kåpan. Under inredningen kan man om man vill placera lastsläde, skruvstyckshållare eller verktygsväskor. BOB system kan hjälpa dig med alla tillbehör till din pickup. Vi har både kåpor, rolltops och frontbågar.

 

 

 

 

 

 

Entreprenad 3

 

 

”Entreprenad 3” detta förslag kanske är den stora favoriten för entreprenad, Lastsläden! detta förslag har en lastsläde som är 1000 mm bred och 1350 mm lång. Den klarar upp till 400 kg i utdraget läge. I förslaget kan du välja om du vill ha en golvskiva till släden i antingen trä eller aluminium. Båda golvskivorna kommer med en liten sarg. Önskar du en mindre lastsläde har vi flera storlekar att välja mellan om du vill kombinera lastsläde och lådor likt förslag Entreprenad 2.

 

 

 

 

 

Entreprenad 4

 

 

 

”Entreprenad 4” är förslaget för den stora entreprenadbilen. BOB System har lång erfarenhet av att bygga stora bilar för tunga maskiner. Våra grejer håller. I det här förslaget har du mycket flexibel förvaring i de stora hyllplanen. Arbetsbänken är 1250 mm bred och ackompanjeras av verktygstavlor ovanför och lådor under. Inredningen har rörhylla liggandes på konsol högst upp för att följa vinklingen på bilens vägg. Rörhyllan är teleskopisk och sträcker sig över hela inredningen. Skruvstycke från Matador ingår i priset.

 

 

 

Kika på fler färdiga förslag eller beställ inredning på bobsystem.se

 

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för Entreprenadens Vecka!

Comments are closed.