Serviceteknikerns Vecka!

 

 

Serviceteknikerns Bilinredning!

Nu kör vi fullt fokus på Serviceteknikerns bilinredning! Vi har tagit fram olika förslag som kan passa för dig som är Seviceteknikern! När vi möter Servicetekniker och hjälper till med att inreda deras bilar märker vi att förvaring för verktyg, instrument och reservdelar stora som små är en prioritering. Serviceteknikern uppskattar systainerväskor och toolboxar. Vår standard systainerväska är en väska från Raaco men vår bilinredning går att anpassa till nästan alla märken av väskor och toolboxar. Serviceteknikern brukar även vilja ha verktygstavlor med krokar för att kunna hänga upp verktyg. Serviceteknikerns bilinredning behöver vara hållbar och tåla att man är ute och kör mycket och även ibland i svårare miljöer. Vår serviceinredning håller för kvalitén och för tuffa miljöer!

 

Serviceteknikerns Favoriter:

 

  • Systainerväska
  • Lådor med möjligheter för mindre fack
  • Verktygstavla för att hänga upp verktyg
  • En kvalitativ och stabil inredning som verkligen sitter där och klarar tuffa miljöer

 

 

 

Veckans Förslag

Veckans förslag för Serviceteknikern kommer i olika prisklasser och storlekar. Vi vet att behoven och vad man tycker är bäst varierar lika mycket som det finns tekniker. Beställ din inredning genom att ringa eller maila oss med information om vilken inredning du vill beställa så hjälper vi dig med resten!

Önskar du få ett skräddarsytt förslag hjälper vi dig gärna men ta gärna inspiration av de förslag vi har för dig denna veckan!

Kontakta oss!

 

Teknikern  1

 

 

 

”Teknikern 1” är förslaget för dig som vill ha bra förvaring, lagom många möjligheter till en peng som inte sticker iväg. Förslaget har 4  Carry-lite väskor som du enkelt når från bakdörren av bilen. Du har även 4 lådor för att kunna förvarar mindre verktyg, mutter och skruv. Under hyllorna kan du ställa toolboxar som ligger säkert under färden tack vare raskanten längst ner.

 

 

 

 

 

Teknikern 2

 

 

 

”Teknikern 2” är veckans minsta förslag för teknikern. Denna inredning passar i en VW Caddy eller liknande. Du har ”2 av varje”, 2 Carry-Litet, 2 mindre lådor, 2 större lådor. Allt du behöver i en liten smidig inredning helt enkelt! Här har du som tekniker möjlighet att variera och kombinera dina förvaringsmöjligheter.

 

 

 

 

 

 

Teknikern 3

 

 

”Teknikern 3” det här förslaget går att ha antingen ut genom sidodörren så att lådhurtsen vänds och man drar lådorna ut genom dörren eller att den står ut med en helvägg i bilen. Du kan även välja att vända enbart en del av lådhurtsen ut genom sidodörren. Det är det som gör BOB System till det smarta valet av bilinredning. Bygg så som du vill ha det!

 

 

 

 

 

Teknikern 4

 

 

 

”Teknikern 4” är för dig som har en stor bil och vill ha mycket förvaring. Du har otroligt många bra förvaringsmöjligheter i det här modul systemet. På inredningens gavel har du en hög verktygsplåt där du kan fästa krokar för att hänga verktyg eller hållare för tuber och sprayburkar. Dessutom har du förhöjt hyllplan på konsoler för att följa bilväggens kurva. I detta förslag ingår skruvstyckshållare + skruvstycke som monteras under inredningen på vänstersida.

 

 

 

 

 

 

 

Kika på fler färdiga förslag eller beställ inredning på bobsystem.se

 

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för Serviceteknikerns Vecka!

Comments are closed.