Målarens Vecka!

 

 

Målarens Vecka

Denna veckan på BOB System är det Målarens vecka! Vi har tagit fram olika förslag som kan passa för dig som är Målare! Enligt vår research och i vårt ständiga möte med målar-kunder märker vi att målaren vill ha större ytor för förvaring än andra yrkesgrupper. Målaren vill ofta ha djupare hyllplan med plats för hinkar, spannar och rollers. Vi har också märkt att Målaren verkligen gillar vår mellangolvslåda! Inte enbart i ett golv utan även som lådhurts!

 

Målarens Favoriter:

 

  • Mellangolvslådan
  • Större utrymmen med plats för slip, bock eller tapetbord
  • Plats för dammsugare
  • Djupa hyllplan med plats för hinkar

 

 

 

Veckans Förslag

Veckans förslag för Målaren kommer i olika prisklasser och storlekar. Vi vet att behoven och vad man tycker är bäst varierar lika mycket som det finns Målare. Beställ din inredning genom att ringa eller maila oss med information om vilken målar-inredning du vill beställa så hjälper vi dig med resten!

Önskar du få ett skräddarsytt förslag hjälper vi dig gärna men ta gärna inspiration av de förslag vi har för dig denna veckan! Kontakta oss!

 

Målaren  1

 

 

 

”Målaren 1” är perfekt för dig som vill ha bra och smidig förvaring för boxar, hinkar eller spannar. Detta förslag av inredning har 2 djupa hyllplan (425mm) där du enkelt ställer spannar för transport. Hyllplanen är gjorda av stål och lackbehandlade för att klara hårda miljöer. Kolla priset också! Helt oslagbart!

 

 

 

 

 

Målaren 2

 

 

”Målaren 2” är veckans största paket. Med Målaren 2 får du mellangolv med 4 stora lådor. (470x240x1275 mm). 2 av lådorna kan dras ut genom bakdörren och 2 av lådorna placerar du i ena sidodörren. Detta mellangolv passar bäst i en VW Transporter eller liknande. Uppepå dubbelgolvet står en inredning där du enkelt kan avlasta dig från penslar, borst och prylar. Inredningen är 425x900x1700 mm.

 

 

 

 

 

 

Målaren 3

 

 

”Målaren 3” är förslaget för dig som vill ha hyllor för avlastning av målarburkar och spannar men samtidigt önskar några lådor att kunna ”gömma” undan prylar i. Inredningen är 1700 mm lång och 425 mm djup (målarens favoritdjup). Självklart är förslaget krocktestat och TüV Nord certifierat. Du kan enkelt komplettera förslaget med rörhylla för Rollerskaft eller andra långa grejer som behöver styvas undan snabbt.

 

 

 

 

 

Målaren 4

 

”Målaren 4” är förslaget för dig med lite större bil. Bilinredningens höjd är 1140 och här finns allt du behöver som målare! Stora hyllplan men även förvaringsmöjligheter i lådor. Inredningen är 310 mm djup för att inte stjäla så mycket utrymme i bilen eller för att skapa plats för ytterligare en inredning på andra sidan i bilen.

 

 

 

 

 

 

 

Kika på fler färdiga förslag eller beställ inredning på bobsystem.se

 

 

  • Postad i Okategoriserad
  • Kommentarer inaktiverade för Målarens Vecka!

Comments are closed.