Köp Bilinredning få Takräcke på Köpet!

Vi är så otroligt glada över vår lansering utav vårt nya takräcke att vi inte vill att någon ska bli utan! Därför får du som köper bilinredning september ut ett takräcke med 2 bågar på köpet! Ett helt oslagbart erbjudande som vi tror kommer gynna dig för att komma igång den här hösten.

Hur beställer du bilinredning med takräcke på köpet?

I vår webshop är det superenkelt att beställa detta erbjudande. Du väljer vilken bilinredning du önskar ha bland alla våra smarta färdiga förslag. Lägger bilinredningen i varukorgen. Sedan klickar du på Produkter längst upp i huvudmenyn, väljer takräcke. Lägger det takräcke du önskar få med på köpet i varukorgen. Priset för takräcket dras automatiskt av i kassan när du valt bilinredning + takräcke.

Köp Bilinredning + Takräcke online (klicka här)

 

Om du har ett skräddarsytt förslag av bilinredning till din bil, beställer via telefon eller köper din bilinredning av någon av våra Bobbare eller återförsäljare är det bara att nämna att du vill ta del av septemberkampanjen om ett takräcke på köpet så är takräcket ditt*.

Kontakta oss eller en Bobbare nära dig för att beställa

 

 

 

*nämner kund inte till säljare, bobbare eller återförsäljare att man vill ta del av kampanjen ingår takräcke inte.

 

Vill du veta mer om BOB Takräcke? Läs mer HÄR

 

 

 

  • Postad i Bobbare
  • Kommentarer inaktiverade för Köp Bilinredning få Takräcke på Köpet!

Comments are closed.