Bilveckor – Renault

Renault – Transportbilen som ska hjälpa din verksamhet, varje dag

Renaults transportbilar är byggda för att anpassas till yrkespersonens förväntningar. Bilarna kan konfigureras i hundra versioner. Renault vill vara alternativet för dig som verkligen. vill special anpassa din bil för uppfylla de funktioner du behöver i din vardag. Bland transportbilsmodellerna hittar man Kangoo, Trafic och Master.

 

 

Renault Kangoo

Renault Kangoo kom till marknaden 1997. Modellen finns både som skåpbil och som personbil. Kangoon går att anpassa och få i en mängd med olika utföranden. Bla. 3 olika längder, hytt med extra lastutrymme eller andra tillval. Du kan helt enkelt skräddarsy din Kangoo så att den passar dig och ditt arbete på allra bästa sätt. Lastutrymmen finns för alla behov, nya, snåla och starka motorer och en el-version som ger hopp om en grönare framtid.

 

 

 

Förslag på Bilinredning till en Kangoo

 

 

 

Pris på förslag: 14 801 kr

BeställningsID: Renault20

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se

 

 

Renault Trafic

Renault Trafic har rullat på vägarna sen 1980 Traficen är en transportbil som är robust och dynamisk. Det finns en Trafic för varje yrkestyp. Bland de många versionerna kan du snabbt och enkelt hittat den bil som passar dig bäst. Det finns till och med möjlighet att skräddarsy din Trafic helt och få den ombyggd. Renault Trafic har allt som en bekväm arbetsplats behöver. Den är rymlig och bekväm och har gott on förvaring.

Oavsett om lasten består av människor eller material har Renault Trafic rum för allt! Den smarta genomlastningsluckan under passagerarsätet ger en lastlängd på otroliga 4,15 meter och Trafic går att få med en lastvolym på upp till 8,6 m3.

 

 

 

Förslag på Bilinredning till en Trafic


Pris på förslag: 12 346 kr

BeställningsID: Trafic20

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se

Pris på förslag:13 080 kr

BeställningsID: Trafic202

Beställ genom at ange BeställningsID på telefon eller e-mail.

0370-10801 eller info@bobsystem.se

Renault Master

Renault Master lanserades 1981 men har sedan dess kommit i nya varianter och stilar. Idag finns den att anpassas precis efter dina behov. Master kommer både som full längd skåpbil eller med dubbelhytt för fler passagerare. Renault Master kommer i många olika längder men något som verkligen är smart är takhöjden. Du kan enkelt stå inne i bilen och jobba!

 

 

 

 

 

  • Postad i Bobbare
  • Kommentarer inaktiverade för Bilveckor – Renault

Comments are closed.