Vi söker Återförsäljare!

Vi söker Återförsäljare!

Det här är vi:

Vi är ett familjeföretag som startades 2010 av Peter Lindahl i Värnamo. Nu söker vi återförsäljare! Idag jobbar Peter och hans 2 döttrar, Matilda & Amanda i bolaget. All tillverkning och produktion av produkter görs runt om Värnamo i Småland. Peter utgår från huvudkontoret och lagerlokalen i Värnamo medans Amanda sitter på ett kontor & showroom i Göteborg och Matilda jobbar tillfälligt från München i Tyskland.

I BOBs lokaler i Värnamo finns även bolaget BOB Transportbilcenter som ägs av Mikael Severinsson. Mikael kan fixa allt till din servicebil och monterar BOB System inredning samt sköter lagret.

Som Återförsäljare kommer du att arbeta nära Peter för produktutveckling och försäljning, döttrarna för service för offerter och marknadsföring samt Mikael när det kommer till leveranser och montering. För oss är det viktigt med stark teamkänsla och att ha roligt tillsammans samtidigt som vi tjänar pengar.

 

Det här söker vi:

Vi söker återförsäljare som dig som redan idag har en firma och är påbyggare. Vi ser det fördelaktigt om du redan monterar andra märken av bilinredning men du söker ett kompletterade märke för dina kunder.

Är du påbyggare men inte monterar bilinredningar idag utan sätter belysning, dekaler eller annat till servicebilar men skulle vilja ha ett ben till att stå på, så hjälper vi dig gärna igång för att se om bilinredning kan vara något för dig? Vi har dock sett att detta kräver både driv och engagemang.

Har du drivet och energin vet vi att du snabbt kan tjäna pengar på att bli en av oss!

 

Det här erbjuder vi:

Vi erbjuder alla våra återförsäljare att bli en del av BOB teamet. Det betyder att du inte blir lämnad själv med en produkt och en folder. Vi är med dig hela tiden. Vi ger support och delar med oss av våra erfarenheter allt för att du ska lyckas!

Vi erbjuder en svensktillverkad produkt av högsta kvalité. Vår bilinredning är krocktestad av RISE och TüV Nord Certifierad.

Vi erbjuder snabba leveranser. Alla produkter finns på lager och vi skickar alltid dag efter orderdag. Tack vare vår nära relation till produktionen så kan vi få fram produkter väldigt snabbt om det skulle bli tomt på någon hylla snabbare än beräknat.

Vi är ett företag som står inför en spännande tid där vi tror digitalisering av påbyggarbranschen kommer vara avgörande för dess överlevnad. Vi erbjuder våra återförsäljare en webbshop och hjälp med digital marknadsföring.

 

JA! Jag vill bli Återförsäljare! Hur gör jag nu?

Ditt första steg är att ta kontakt med Peter Lindahl för ett villkorslöst möte. Där kan du berätta mer om din verksamhet och hur den skulle kunna bli bättre med BOB System. Därefter behöver du genomgå monteringskurs samt skriva på Återförsäljare avtal. Avtalet gås noga igenom innan påskrivning. Peter har koll på allt, så skicka ett mail till honom eller ring honom så löser det sig!

Peter Lindahl; 070-590 20 80 eller peter@bobsystem.se

Vi ser framemot att hör ifrån dig!

Hälsningar:BOB Teamet

 

BoB System LOGO

  • Postad i Bobbare
  • Kommentarer inaktiverade för Vi söker Återförsäljare!

Comments are closed.