Öppettider och Leveranser i Jul & Nyår

 

Vi på BOB System vill passa på att önska er alla en God Jul & Gott Nytt År.

Vi ser tillbaka på 2019 med ett leende.

I April launched vi vår nya hemsida med webbshop. Hemsidan är mobilanpassad så att du enkelt ska kunna få inspiration eller köpa bilinredning när du vill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Augusti startade BOB Transportbilcenter med Mikael Severinsson i spetsen sin verksamhet. Nu kan vi täcka hela Värnamo med omnejd för montering och hjälp av bilinredning och allt annat du kan tänkas vilja ha till din bil.

Bob Transportbilscenter i Värnamo - Medarbetare

 

I September hade vi invigning av våra nya lokaler i Värnamo. Där vi har lager, monteringshall och kontor. Välkommen att hälsa på oss på Silkesvägen 35.

 

Sen är vi så klart så otroligt glada och tacksamma för alla våra underbara kunder som vi får möjligheten att ha kontakt med. Ni är underbara! Vi tycker det är så roligt att våra kunder är så engagerade, snälla och nytänkande! Utan er hade vardagen varit så mycket tråkigare!

 

Öppettider i Jul & Nyår

Du kan beställa som vanligt på vår hemsida under hela jul & nyår däremot kan det bli något längre leveranstider än vanligt.

Vi har stängt den 20 dec – 2 jan. Men skickar gods under några tillfällen. Har du några funderingar så skicka ett mail till oss så svarar vi sporadiskt under ledigheten. info@bobsystem.se

 

 

 

  • Postad i Bobbare
  • Kommentarer inaktiverade för Öppettider och Leveranser i Jul & Nyår

Comments are closed.