Tomtens Favorit-Släde

 

 

Tomten väljer BOB System!

Tomten väljer BOB Systems släde i år! Tomtens favorit-släde. Vår släde klarar hela 400 kg last och det är oslagbart enligt tomten. Rudolf har tyvärr inte den kapaciteten så han får vila i år. Tomten värdesätter också en lastsläde som kan dras ut och in ur fordonet. På så vis sparar han på sin rygg då den är mer ergonomisk.

BOB Systems Lastsläde (Tomtens favorit-släde!) är helt och hållet tillverkad i Sverige och om du önskar dig en lastsläde till jul kan du enkelt beställa en i vår webbshop. Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar.

 

Lastsläden som Tomten har passar perfekt i alla pick-upper.

Volkswagen Amarok

Ford Ranger

Nissan Navara

Toyota Hi-Lux

Mitsubishi L200

mfl.

 

Lastsläden för pick-up  kan köpas med golvskiva antingen i trä eller aluminium.

Köp din lastsläde med golvskiva här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På vår hemsida under inspiration finns massa bilder på pick-upper vi har byggt med lastsläde eller bilinredning. Nedan ser du ett litet utval av bilderna. Du kan även följa oss på instagram för att ständigt få nya tips och idéer på hur du kan bygga din bil.

 

Grå pick-up bil med lastsläde Vit pick-up utrustad med bilinredning 3 Vit pick-up utrustad med bilinredning 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer om Tomtens favorit-släde (BOB Systems lastsläde) HÄR

 

 

 

 

 

  • Postad i Bobbare
  • Kommentarer inaktiverade för Tomtens Favorit-Släde

Comments are closed.