Black Friday 2019

10% på alla köp online

Vi på BOB System vill uppmuntra alla er där ute som vill handla på nätet. Vi är otroligt glada och stolta över vår webbshop som är den första i sitt slag i vår bransch! Vi tror att e-handeln B2B kommer att öka lavinartat de kommande åren och nu under Black Friday vill vi ge alla er som gärna handlar online en extra förmån! BLACK FRIDAY 10% på alla köp online!

Därför erbjuder vi under Black Friday (2019-11-29) och Cyber Monday (2019-12-02) 10% på alla ordrar som läggs genom webbshoppen.

 

Hur handlar jag i er webshop?

Att handla av oss online är superduper enkelt! Med några frågor enkla klick får du fram förslag som passar i din bil. Du kan enkelt läsa om förslaget du valt, vad det väger och vad som ingår.

Här kan du läsa en beskrivning om hur du gör om du känner dig osäker. Där tar vi dig igenom webbshoppen steg för steg.

 

Vad är Black Friday?

Black Friday är USA’s största rea-dag och infaller alltid fredagen efter Thanksgiving. Då thanksgiving är en av de största högtiderna i USA är många lediga just denna helgen. Fredagen som alltid är dagen efter thanksgiving har därför traditionellt sett alltid varit en stor shoppingdag. För både konsumenter och företag har dagen länge symboliserat starten för julhandeln. Just namnet ”Black Friday” sägs komma från en Polis i Philadelphia som utryckte sig så ang trafiken som alltid uppstod den här dagen när alla skulle ge sig ut och shoppa.

Det tog ett tag tills Black Friday skulle komma till Sverige. Man brukar dock säga att 2013 är året då det skedde en brytpunkt. 2013 erbjöd flera stora elektronikbutiker och andra kedjor specialerbjudanden i samband med den här fredagen. Detta fick då otroligt mycket uppmärksamhet och har sedan dess skapat ringar på vattnet.

 

Vad är då Cyber Monday?

Cyber Monday är e-handelns svar på Black Friday och infaller alltid måndagen efter Black Friday. Begreppet lanserades 2005 och har sedan dess blivit den stora shoppingdagen för e-handeln.

Precis som på Black Friday syftar Cyber Monday på att ge specialerbjudanden och rabatter till sina kunder. Skillnaden mot Black Friday är att på Cyber Monday sker det enbart för e-butiker. I Sverige har dock gränsen mellan Black Friday och Cyber Monday nästan suddats ut. E-handeln vill också vara med under Black Friday och även de fysiska butikerna sträcker ut rean över hela helgen fram till måndagen. Det vanligaste är att rean pågår från fredagen och avslutas på måndagen. Senaste åren har även begreppet ”Black Week” blivit allt vanligare. Då butiker ger specialerbjudanden hela veckan.

 

Kritiken mot Black Friday

Senaste åren har det stora reafenomenet fått mycket kritik från forskare och miljödebatörer. Black Friday uppmuntrar till överkonsumtion och ogenomtänkte köp. Därför tycker vi det är extra viktigt att man verkligen tänker igenom vilka köp man vill göra. Planera och köp inget du inte tänkt att köpa. Fundera en extra gång om du verkligen behöver en ny bilinredning just nu eller om du kan vänta ytterligare något år. BOB System bilinredning är en mycket stabil och bärkraftig inredning som håller att sätta in i flera bilar. Du behöver inte köpa en ny inredning så fort du köper ny bil. Däremot uppmuntrar vi dig att köpa en Bilinredning med riktigt bra kvalité så att du kan ha den länge!

BOB System har visat sig åter och återigen att stå kvar under en lång tid. Därför kan vi med säkerhet erbjuda 5 års garanti vid montering av någon av våra Bobbare.

 

Hoppas du fick med dig något från dagens inlägg! Kika nu in på hemsidan och kolla om det är något du behöver som du ska passa på att köpa medans vi har vårt Black Friday & Cyber Monday erbjudande! BLACK FRIDAY 10% på alla köp online

  • Postad i Bobbare
  • Kommentarer inaktiverade för Black Friday 2019

Comments are closed.